VARNICE: Tadić se svađao s Mićunovićem
Foto: Dragana Udovičić

Žustra rasprava nekadašnjih stranačkih kolega

VARNICE: Tadić se svađao s Mićunovićem

Politika -

Lider SDS i vremešni funkcioner demokrata raspravljali povišenim tonom, a u žestoku polemiku umešao se i Dušan Petrović

Lider SDS Boris Tadić i predsednik Političkog saveta DS Dragoljub Mićunović imali su žustru raspravu tokom koktela pred skupštinu stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) u beogradskom Domu omladine.Tačnije, Tadić je tokom koktela držao vakelu Mićunoviću i nešto mu naveliko objašnjavao i samo povremeno prekidao monolog da se pozdravi sa zvanicama koje su pristizale. Mićunović ga je sve vreme pažljivo slušao i ispijao vodu, a samo se u jednom trenutku opravdao.- Demantovao sam to - kazao je Tadiću, koji je nastavio da priča.

Pošto je lider SDS sve vreme „penio“, na momenat im je prišao i sad već bivši lider ZZS Dušan Petrović da nešto kaže, a Tadić mu je na blic poručio: „To sam mu (Mićunoviću) već objasnio“.Šta je to toliko pogodilo Tadića i šta je Mićun izjavio, nismo uspeli da saznamo jer Tadić i Mićunović nisu želeli da otkriju.Samo možemo da spekulišemo da je reč o tekstu koji je Kurir nedavno objavio da je Tadić hteo sastanak s Mićunom kako bi osigurao da ga ovaj podrži za predsedničke izbore, međutim, najstariji demokrata nije hteo ni da čuje za to.Na koktelu su još bili i lider DS Bojan Pajtić, kao i funkcioneri demokrata Dragan Šutanovac i Nataša Vučković, ali i predsednica Fonda za političku izuzetnost Sonja Liht.N. M.

Nekad se deliliSAD HOĆE DA SE UJEDINELideri DS Bojan Pajtić, SDS Boris Tadić i stranke Zajedno za Srbiju Dušan Petrović pozvali su juče na izbornoj skupštini ZZS sve predstavnike građanski orijentisanih stranaka da se ujedine. Kako su poručili, svi bi trebalo da se zajedno bore za građansku i prosperitetnu Srbiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track