Postoji božja pravda, ja sam predsednik
Foto: FONET

Izbori 2012.

Postoji božja pravda, ja sam predsednik

Politika -
"Nisam više predsednik stranke, a odmah galama", rekao je u šali Nikolić članovima SNS-a koji su ga aplauzom pozdravili dok se obraćao javnosti
1 / 3 Foto: FONET

BEOGRAD - Tomislav Nikolić u prvom obraćanju javnosti rekao je da nije predsednik SNS-a već Srbije.

"Nisam više predsednik stranke, a odmah galama", rekao je u šali Nikolić članovima SNS-a koji su ga aplauzom pozdravili dok se obraćao javnosti.

"Dame i gospodo, postoji božja pravda. Večeras sam zahvaljuću glasovima građana Srbije pobedio na predsedničkim izviorima. Želim da se zahvalim građanima Srbije koji su glasali za mene i mog protivkandidata. Izbori su protekli veličanstveno, srpski i pokazali su da Srbija neće skrenuti sa evropskog puta, da želi da zaštiti svoj narod na Kosovu. Ovde su rešavani unutrašnji problemi koje su stvorili DS i Boris Tadić", rekao je Nikolić.

On je naglasio da Srbija mora da razvija ekonomiju i da mora da se oslobodi bele kuge. Prema njegovim rečima, prioriteti će mu biti i obračun sa kriminalom i korupcijom.

Nikolić je istakao da više ne pripada nijednoj stranci i da će sarađivati sa svima u Srbiji.

"Očekuje da mi druga strana čestita na pobedi.Niko ne treba da bude ljut na mene zbog pobede. Više puta sam čestitao onima kojima su me pobeđivali, očekujem, da primim čestitke", istakao je Nikolić.

On je rekao da njegova pobeda znači i teške zadatke koje je primio na sebe i koji će ispuniti.

Nikolić je izjavio da je potrebno da se razvije ekonomija da se Srbija oslobodi siromaštva, bele kuge, partijske oligarhije i da ima prijatelje svuda u svetu.

Uz Nikolića su tokom obraćanja bili njegova supruga Dragica, zamenik predsednika stranke Aleksandar Vučić, lider Nove Srbije Velimir i veliki broj aktivista, koji su burno slavili, uzvikujući "Pobeda, Pobeda" i "Tomo Srbine".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track