SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ ZA KURIR: Koštunica nam nije ni čestitao rođendan
Foto: Marina Lopičić

Svečano Održana proslava 24. godišnjice DSS

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ ZA KURIR: Koštunica nam nije ni čestitao rođendan

Politika -

Vojislava nismo zvali na slavlje, ali i on zna da je uvek dobrodošao, rekla je predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić

Sečenjem torte, uz zdravice i prisustvo mnogobrojnih članova partije, ali bez osnivača i dugogodišnjeg lidera Vojislava Koštunice, Demokratska stranka Srbije proslavila je juče svoj 24. rođendan.

- Nismo zvali gospodina Koštunicu na rođendan, on je mnogo uradio za stranku, ali se u potpunosti povukao iz javnog i političkog života Srbije. On zna da je uvek dobrodošao ovde. Nije nam čestitao rođendan - rekla je predsednica DSS Sanda Rašković Ivić za Kurir.

Zasladili se... Sanda Rašković Ivić seče tortu
Zasladili se... Sanda Rašković Ivić seče tortu

Pored Vojislava Koštunice, koji je na čelu ove stranke bio 22 godine, primetno je bilo i odsustvo koalicionih partnera Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića, pa su mnogi počeli da šuškaju da je došlo do raskola u ovoj koaliciji. Ipak, Sanda tvrdi da je sve u redu.- Nema govora o našem razlazu. Obradović me je jutros pozvao i čestitao nam rođendan, a zvao me je i kasnije. Imao je poslovnih obaveza, ali tu su druge naše kolege iz Dveri - istakla je Raškovićeva.

Predsednica je potom čestitala saradnicima, gostima i građanima rođendan jedne od najstarijih partija u Srbiji.- Bili smo i ostali državotvorna stranka koja je prošla trnovit put. Bili smo i na vlasti i u opoziciji. Imali smo i predsednika i premijera iz naše stranke, a bili smo i van parlamenta. Sada ćemo se truditi da budemo opozicija režimu, ali nikad narodu u Srbiji. Jedan od naših prvih ciljeva biće potpisivanje sporazuma o vojnoj neutralnosti Srbije i zalaganje za oštrije kažnjavanje nasilnika - rekla je Raškovićeva.

Proslavi su prisustvovali i Dragan Maršićanin i mnogi drugi iz kulturnog i političkog života Srbije.

Žali za opozicionim blokomSANDA: RADULOVIĆ JE BIO PROTIV NASU prostorijama stranke juče se na proslavi moglo čuti žaljenje što nisu uspeli da formiraju jak opozicioni blok.- Ništa nismo mogli da uradimo od Radulovića, on je bio protiv nas i zezao nas je stalno - rekla je u poverenju predsednica DSS Sanda Rašković Ivić jednom od članova stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track