Dodik čestitao Nikoliću

Republika Srpska

Dodik čestitao Nikoliću

Politika -
U ime građana RS i u svoje lično ime, čestitam vam na izboru za predsednika RS i želim vam mnogo uspeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti, navodi predsednik Srpske

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik čestitao je Tomislavu Nikoliću pobedu na predsedničkim izborima u Srbiji.

"U ime građana RS i u svoje lično ime, čestitam vam na izboru za predsednika RS i želim vam mnogo uspeha u obavljanju ove odgovorne dužnosti", navodi Dodik u čestitki.

Ističući da ga raduje činjenica što su izbori u Srbiji sprovedeni u skladu sa najboljim standardima i procedurama, Dodik je ocenio da će to dodatno ojačati demokratski kapacitet Srbije i njenih institucija. "Jaka i stabilna Srbija potrebna je njenim građanima, ali i Srbima u RS, regionu i celom svetu", naglasio je predsednik RS. Dodik je izrazio uverenje da će između RS i Srbije biti nastavljena uspešna saradnja i sveukupni odnosi u skladu sa Sporazumom o specijalnim i paralelnim odnosima, na dobrobit srpskog naroda i svih građana RS i Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track