PAPARACO Političari na moru, vlada ih ne zanima: LAZANSKI, MLADENOVIĆ...
Foto: Kurir

Funkcioneri pobegli od redovnih obaveza

PAPARACO Političari na moru, vlada ih ne zanima: LAZANSKI, MLADENOVIĆ...

Politika -

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović letuje u Grčkoj, a poslanik SNS Miroslav Lazanski opredelio se za Crnu Goru

Crna Gora i Grčka su, po tradiciji, najpopularnije destinacije za letovanje, a tim geslom vode se i srpski političari koje su naši paparaci uhvatili tokom odmora. Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović letovao je na Sitoniji, u Grčkoj, dok se poslanik SNS Miroslav Lazanski odlučio za letovanje na Crnogorskom primorju.

Kamera našeg paparaca uhvatila je Mladenovića kako leškari na plaži i zamišljeno gleda u jednom pravcu. Što bi se reklo, pustio mozak na otavu. Niti ga beogradska „patkica“ muči trenutno, niti razmišlja o politici. Vidi se kako se Mladenović zavalio u ležaljku i bukvalno gluvari na obali, sam samcijat.

I poslanik naprednjaka ove godine je upriličio sebi i supruzi bogat godišnji odmor, onako baš kako treba. Lazanski je prošlog meseca prvo išao u Nemačku na godišnji odmor, a sad se uputio u Crnu Goru. Tu smo ga uslikali kako čeka trajekt, a može se zaključiti da je već dobio dobru preplanulu boju.

Činjenica je da oni ne razmišljaju ni o formiranju vlade ni o drugim političkim problemima, već pune baterije za septembar.N. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track