TRAŽI ODBOR ZA SPOLJNE POSLOVE: Žarko Obradović kuka Dačiću za fotelju
Foto: Nemanja Pančić

Socijalista pikira mesto

TRAŽI ODBOR ZA SPOLJNE POSLOVE: Žarko Obradović kuka Dačiću za fotelju

Politika -

Obradović pošto-poto hoće da bude na čelu tog odbora i rešio je da to ostvari preko potpredsednika SPS Aleksandra Antića

Svi odbori u Skupštini Srbije su formirani, sem onog za spoljne poslove, i to zato što je bivši šef poslanika SPS Žarko Obradović nameračio da ga vodi, a SNS nije spreman da ga prepusti.

- Obradović pošto-poto hoće da bude na čelu tog odbora i rešio je da to ostvari preko potpredsednika SPS Aleksandra Antića. Antić je urgirao kod predsednice Skupštine Maje Gojković u ime SPS da izdejstvuje u SNS da Obradović dođe na čelo odbora. Ali SNS tvrdi pazar, pošto taj odbor smatra bitnim i još unutar stranke nije odlučeno ko će da ga vodi - kaže izvor Kurira.Na problem sa ovim odborom ukazala je i Gojkovićeva, koja je nedavno u intervjuu u Politici rekla da taj odbor nije formiran.- Nije konstituisan jedino odbor za spoljna pitanja, zato što ima različitih ideja ko bi trebalo da ga vodi, a ko da bude zamenik predsednika, zato ćemo još razgovarati - rekla je Gojkovićeva.Žarko Obradović je toliko željan fotelje da se stalno šlihta Dačiću kako bi se domogao neke funkcije. Kurir je i ranije pisao o njegovim ulizivanjima šefu.D. L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track