PREDSEDNIK NIKOLIĆ ZA KURIR: Očekujem da živimo bolje
Foto: Marina Lopičić

Prvi čovek države

PREDSEDNIK NIKOLIĆ ZA KURIR: Očekujem da živimo bolje

Politika -

Poverio sam mandat Aleksandru Vučiću, tako da snosim izvestan deo te odgovornosti za rad Vlade. Ne trebaju mi zasluge ako Vlada radi dobro, ali primam kritiku za njen rad zato što računam sebe u deo tima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić u intervjuu za Kurir kaže da očekuje da se već sledeće godine živi mnogo bolje, ali i da se oseća delom tima premijera.Šta ste poželeli ovoj vladi?- Uspeh. Očekujem da osetimo malo olakšanja, posebno u ekonomiji. Mislim da tu ide dobro.Kako vam se čini premijerov plan?- Svaki premijer ima svoj plan, a na njemu je da ga opravda. O tome odlučuje Skupština, odlučuju građani Srbije. Aleksandar Vučić je do sada dva puta izlagao plan svoje vlade i pobeđivao na izborima.Kakav vam se čini tim koji je sastavio premijer?- Poverio sam mandat Aleksandru Vučiću, tako da snosim izvestan deo te odgovornosti za rad Vlade. Ne trebaju mi zasluge ako Vlada radi dobro, ali primam kritiku za njen rad zato što računam sebe u deo tima.Očekujete li reizbor za predsednika?- Polako, jesu li raspisani izbori? Možda su raspisani, a ja nisam obavešten.

Nataša Jovanović dobacivala predsednikuTOMO, BAKSUZE!Nakon što je predsednik Srbije Tomislav Nikolić ušao u salu Skupštine Srbije i zauzeo mesto do predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, iz redova radikala stigle su sočne opaske. Naime, Nataša Jovanović, koja je sedela nekoliko klupa od Nikolića, dobacila mu je da je baksuz.- Vidi baksuza. Njemu smešno. I sportistima je bio baksuzan - nekoliko puta ponovila je Jovanovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track