SEKS-SKANDAL U SKUPŠTINI Poslanik napravio dete službenici! A kod kuće ga čeka žena!
Foto: Shutterstock

Nova afera potresa srpski parlament

SEKS-SKANDAL U SKUPŠTINI Poslanik napravio dete službenici! A kod kuće ga čeka žena!

Politika -

Seks-afera ovih dana drma Skupštinu Srbije!

Jedna od radnica u parlamentu ostala je u prošlom sazivu Skupštine trudna s poznatim poslanikom, inače oženjenim, pa se tamošnji političari međusobno domunđavaju i upiru prstom jedni u druge da su baš oni ti koji su zgrešili, saznaje Kurir.Političari su oduvek slabi na žene, a očigledno da ovoga puta ni ovaj poslanik nije uspeo da odoli čarima jedne od dama u Skupštini. Ova priča već uveliko kruži kuloarima u parlamentu, a najzabavnije je poslanicima, koji ćuškaju jedni druge i između sebe organizuju kladionicu ko je krivac za ovu aferu.Nasrtao i na čistačice- U Skupštini je bila ludnica kad se saznalo za ovu aferu, jer je pukla velika bruka kad se saznalo da je ona ostala trudna. Nije prvi put da parlamentarci nasrću na zaposlene, svi se međusobno šale na račun poslanika koji nije bio imun čak ni na čistačice. Ovu damu dovodili su u vezu s mnogim poslanicima, ali je sa jednim iz vladajuće koalicije bila u dužoj vezi pa se pretpostavlja da je dete njegovo - kaže naš izvor.Kad je saznao kakvu je čorbu sebi zapržio, poslanik je, prema informacijama Kurira, dobio napad panike jer nije znao kako da se iskobelja iz ove situacije.Švaler se uplašio- Bio je pred slomom živaca, plašio se da mu afera ne razori porodicu, ali i upropasti izglede za dalju karijeru. Svi oni vole da se priča o njima kao švalerima, ali ne i da se ispiraju usta pričom da su nekom napravili dete. Plašio se i kako će prijatelji reagovati na ovu aferu, a nije mu bilo svejedno ni kad je shvatio da će mu se ime danima razvlačiti po novinama. Pokušavao je da to zataška kako zna i ume, bukvalno noćima nije spavao jer nije znao šta da radi - kaže naš izvor iz Skupštine Srbije.Podsetimo, pre ovog, brujalo je i posle još jednog „vrelog“ skandala koji se dogodio u parlamentu.Kako je Kurir već pisao, Žika Gojković iz SPO i član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove bio je u vezi sa Slobodankom Tošić (29), bivšom mis BiH i Plejbojevom zečicom. Ona je uhapšena zbog sumnje da je umešana u aferu „lutka“, zbog nekoliko krivičnih dela organizovanog kriminala a između ostalog i pet ubistava i pljačke u kojoj je pokradeno više od 4,5 miliona evra. Njih dvoje su, kako smo već pisali, dve i po godine bili u vezi.

Mrkonjić, Radenković, Božović, Babić i Arsić
Mrkonjić, Radenković, Božović, Babić i Arsić

Milutin Mrkonjić, SPSKAMO SREĆE DA JE MOJEJa s tim nemam veze, kamo sreće da imam (smeh). Ej, gotove su letnje šeme.Zoran Babić, SNSNEMAM KOMENTARJa nisam javni funkcioner, nisam poslanik, neću ništa da komentarišem.Veroljub Arsić, SNSNISAM TAJNisam čuo za to (smeh). Ne bavim se takvim stvarima. Ja sigurno nisam taj.Balša Božović, DSIMA VEZE SAMO SA SVOJIMABože, svašta! Nisam ja u pitanju, nemam nikakvih veza sa zaposlenima u Skupštini osim profesionalnih.Dejan Radenković, SPSČESTITAM OCUAko je to tačno, mogu samo da poželim da majka i beba budu zdrave, a ocu da čestitam.

NAJPOZNATIJI POLITIČKI SEKS-SKANDALI U SVETUKarla Bruni i Nikola Sarkozi - razvedeni Sarkozi napravio je presedan i saopštenjem priznao da je u vezi s manekenkomMonika Levinski i Bil Klinton - predsednik SAD imao aferu s pripravnicom u Beloj kući, optuživala ga da joj je tražio orgijeVladimir Putin i Alina Kabajeva- spekuliše se da je predsednik Rusije pao na šarm trideset godina mlađe gimnastičarkeŽili Gaje i Fransoa Oland- francuski predsednik uhvaćen kako na „vespi“ ide u stan francuske glumice Žili Gaje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track