NE DAJU JOJ PLATU: Dačićeva miljenica ostala bez cvonjka
Foto: Nebojsa Mandic

Odzvonilo joj

NE DAJU JOJ PLATU: Dačićeva miljenica ostala bez cvonjka

Politika -

Bivša direktorka marketinga „Dunav osiguranja“ i članica GO SPS Ivana Petrović više ne dobija ni dinar u ovom preduzeću pošto se i ne pojavljuje na poslu

Bivša direktorka marketinga „Dunav osiguranja“ i članica Glavnog odbora SPS Ivana Petrović ostala je bez plate u ovom javnom preduzeću pošto se i ne pojavljuje na poslu, saznaje Kurir. Prema informacijama našeg lista, ona je od zarade više od 250.000 dinara spala na 9.000, a poslednjih meseci nema primanja.Petrovićeva je svojevremeno žarila i palila „Dunav osiguranjem“, a sem toga je otvoreno pokazivala da uživa u životu na visokoj nozi. Nedavno je smenjena s pozicije šefice marketinga, ali očigledno ne želi da se pomiri s tim i prihvati anekse ugovora koji je raspoređuju na nižu poziciju.

- U okviru reorganizacije firme za Petrovićevu je predviđeno drugo radno mesto, niža plata, ali ona nije to prihvatila. U početku je dolazila i prihvatala anekse ugovora, ali je na kraju prestala da dolazi i da ih uzima. Plata joj je prvo bila veća od 250.000, pa oko 100.000, pa je smanjena na 9.000, a sada je na nuli - kaže sagovornik Kurira.

O Petrovićevoj se poslednjih meseci dosta pisalo, a među zaposlenima se i dalje prepričavaju epizode u kojima je dovodila kućnog ljubimca na posao.- Tada je zabranjivala da iko uđe u kancelariju, jer je prema pravilima firme zabranjeno da se uvode životinje. Svima je bilo zanimljivo i to što je bila veliki ljubitelj „Šoparovog“ nakita, ima barem tri kompleta od zlata ove modne kuće - kaže izvor Kurira.Kako je Kurir već pisao, Petrovićeva je kupila stan od 71 kvadrata za 110.000 evra, ali i luksuzni model „mercedesa“, CLA, od 60.000 evra, sa registarskim oznakama skraćenice njenog imena i prezimena - „IP“.- Zaposleni u „Dunavu“ imaju bar jednu sliku tog „mercedesa“, zato što je tim svojim bahaćenjem bola oči ljudima, a ona je u tome još više uživala, svesna da tako privlači pažnju - kaže naš sagovornik.

Na visokoj nozi„LUJ VITON“, „ROLEKS“...Kako je Kurir već pisao, Ivana Petrović je strastveni obožavalac „luj vitona“, na čije je torbe davala barem 3.000 evra. Izvor našeg lista je posvedočio da je kupila pet kofera ove marke i više od deset tašni, a da je pazarila i sat marke „roleks“ od 15.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track