VEČERA KOD PREMIJERA: Dačić i Vulin gurali se za Vučićev sto!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Iza kulisa

VEČERA KOD PREMIJERA: Dačić i Vulin gurali se za Vučićev sto!

Politika -

Premijer izveo najbliže saradnike i njihove partnere na večeru u luksuzni restoran u beogradskoj Savamali, a oni gledali kako će sesti što bliže šefu

Članovi kabineta premijera Aleksandra Vučića sastali su se nedelju uveče u ekskluzivnom restoranu „Salon 1905“, u zgradi Geozavoda u Savamali, na zajedničkoj večeri, koja je imala za cilj da pojača zajedništvo ministara. Premijer je pozvao na večeru ministre sa svojim partnerima, kao i nekolicinu funkcionera SNS.Prema rečima našeg izvora, tokom večere je bila dobra atmosfera, opuštena, a pojedincima je bila glavna preokupacija da se dočepaju stolice za Vučićevim stolom. Naime, u sali je bilo raspoređeno pet stolova sa po deset mesta, a najatraktivnije mesto bilo je, naravno, uz premijera.

- Za Vučićevim stolom, pored njegove supruge, sedeli su ministar za rad Aleksandar Vulin sa suprugom, ministar policije Nebojša Stefanović sa suprugom i šef diplomatije Ivica Dačić, koji je došao sam. Bez pratnje su došli i bivši ministar pravde Nikola Selaković i ministar energetike Aleksandar Antić, a Rasim Ljajić nije ni bio na večeri, jer je imao obaveze u Novom Pazaru.Naš izvor iz Nemanjine 11 tvrdi da premijer hoće da ovo postane praksa.- Vučić želi da se ljudi u Vladi, koji su po ceo dan na poslu, malo više druže. Želi pozitivnu energiju u svom kabinetu. Svi su bili iznenađeni kad su dobili poziv i svi su s oduševljenjem prihvatili - kaže izvor Kurira.Na pitanje ko je platio večeru za toliko ljudi, naš sagovornik kaže da je to uradio najverovatnije premijer iz svog džepa.Ministri koje smo pozvali nisu bili raspoloženi da otkriju kako su se proveli na večeri.

Ujedinjuje svoj tim... Aleksandar Vučić
Ujedinjuje svoj tim... Aleksandar Vučić

Sve oči uprte u ministarkuBRNABIĆEVA DOŠLA BEZ DEVOJKEIzvor Kurira navodi da su sve oči bile uprte u ministarku za državnu upravu i lokalnu samoupravu Anu Brnabić, deklarisanu gej ministarku.- Naravno da je sve intrigiralo da li će da dovede partnerku. Međutim, došla je sama - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track