Trivan: DS ne isključuje struju glasačima SNS

Trivan: DS ne isključuje struju glasačima SNS

Politika -
Ne znam da li iko treba više da komentariše te neistine ili za početak da slobodni mediji upravo to počnu da ispituju, rekla potpredsednika demokrata

BEOGRAD - Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan negirala je danas tvrdnje naprednjaka da se u pojedinim okruzima u zemlji, gde je DS izgubio na izborima, isključuje struja."Zaista ne znam kako se odgovara na politiku koja se zasniva na neistini, ja ne znam da li je uopšte više potrebno komentarisiti izjave onih koji su čitavu političku delatnost zasnovali na neistinama. Ne znam da li iko treba više da komentariše te neistine ili za početak da slobodni mediji upravo to počnu da ispituju - da li u Srbiji postoji ikakava odgovornost za neistine", rekla je Trivan Tanjugu.

Ona je upitala da li politička stranka, "koja je svoju pobedu zasnovala na priči o izbornoj krađi i džakovima", ima više prava da dalje širi neistine i da na takav način propagira svoj politički rad. "Prosto ne mogu da razumem tu vrstu jezika, ponašanja i političke kulture i takvih brutalnih političkih napada na neistomišljenike u kojima je sve i svašta moguće reći", naglasila je Trivan. Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović ranije danas na konferenciji za novinare rekla je da se u pojedinim delovima Srbije, odnosno tamo gde je DS izgubila izbore, već nekoliko dana isključuje struja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track