URNEBESNO Aleksandar Šapić: ’Oću i ja u Nambiju
Foto: Dragana Udovičić

Sprdao se na svoj račun

URNEBESNO Aleksandar Šapić: ’Oću i ja u Nambiju

Politika -

Očekivao sam da budem pozvan, bar protokolarno, našalio se Šapić na Tviteru

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić pokazao je da ume da se našali i na svoj račun. On je povodom sastanka predsednika Srbije Tomislava Nikolića i ministarke spoljnih poslova Namibije Netumbom Nandi Ndaitve tvitnuo da je očekivao da i on bude pozvan na taj sastanak, aludirajući na svoj biser kad je tu zemlju nazvao „Nambija“.

- Očekivao sam da budem pozvan, bar protokolarno - našalio se Šapić na Tviteru.Na pitanje Kurira da prokomentariše tvitove u kojima proziva sam sebe, kratko je poručio:- Taj tvit je sasvim dovoljan, ne bih ništa drugo dodao. Da sam hteo još nešto da kažem, ja bih tvitovao, ovako, ovo je dovoljno. U jednoj rečenici sve sam rekao - kratko je poručio on.Inače, ovo nije prvi put da Šapić javno zbija šale na svoj račun.Kad je pre tačno godinu dana bilo glasanje o prijemu Kosova u Unesko na sednici Izvršnog saveta te organizacije, Šapić se i tada oglasio:

- Moja Nambija, iliti Namibija, glasala protiv prijema Kosova u Unesko, pa se vi sprdajte - napisao je on, nakon čega je dobio više stotina lajkova.S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track