Najnovije vesti

BOJKOT: Bojan Pajtić se nije ni pojavio na skupštini DS
Foto: Aleksandar Jovanović, Stefan Jokić

Bivši lider demokrata „zaboravio“ u kojoj je partiji

BOJKOT: Bojan Pajtić se nije ni pojavio na skupštini DS

Politika

Njegov izostanak je, pre svega, način da iskaže nezadovoljstvo zbog toga što je Šutanovac preuzeo njegovu funkciju, a za njega smatra da nije mnogo sposoban, kaže izvor Kurira

Bivši predsednik DS Bojan Pajtić juče se nije pojavio na izbornoj skupštini te stranke u Beogradu, iako je i dalje njen član i poslanik u republičkom parlamentu. Kako saznaje Kurir, to je bio njegov način da bojkotuje novog lidera demokrata DS Dragana Šutanovca.

 

- Njegov izostanak je, pre svega, način da iskaže nezadovoljstvo zbog toga što je Šutanovac preuzeo njegovu funkciju, a za njega smatra da nije mnogo sposoban - kaže izvor Kurira iz kruga demokrata.

Od Pajtića juče nismo uspeli da dobijemo pojašnjenje zbog čega je propustio ovako važan skup, dok ni Šutanovac nije odgovarao na poruke.

Šutanovac je juče poručio da su se demokrate „isuviše dugo delile“ i da je vreme da se „sabiraju“.
- Demokratska stranka je pravila greške u prošlosti, ali više se neće izvinjavati, jer ne postoji ništa dobro u zemlji a da u to nije utkan DS - istakao je lider DS.

Demokrate su juče birale nove članove Glavnog odbora i potpredsednike stranke, a na mesto Političkog saveta stranke postavljen je Zoran Lutovac.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...