BABIĆ SE STESAO: Topi se u teretani, smršao čak 12 kila
Foto: Dragan Kadić

Paparaco: Bacio se na zdrav život

BABIĆ SE STESAO: Topi se u teretani, smršao čak 12 kila

Politika -

Bivši šef poslanika SNS odrekao se gaziranih sokova, slatkiša, ali i mleka i mlečnih proizvoda, a jede samo beskvasni hleb i vežba

Izgleda da su prozivke na račun kilaže funkcioneru SNS Zoranu Babiću teško pale, pa je rešio da ih upotrebi u svoju korist! Bivši šef poslanika naprednjaka bacio se na zdrav život - krenuo je u teretanu i redukovao ishranu, pa je za mesec dana smršao čak 12 kilograma!

Paparaco Kurira ulovio je Babića na treningu u jednoj poznatom fitnes centru u Beogradu i uslikao ga kako se muči ne bi li povratio nekadašnju liniju. Babić je, prema saznanjima Kurira, rešio da kaže „ne“ i svim porocima.Funkcioner SNS pohvalio se svojim najbližim prijateljima da se okrenuo zdravom životu.- Sa 128 kilograma Babić je spao na 116. Ide tri puta nedeljno u teretanu, na kardio-treninge, više se kreće i manje koristi auto. Odrekao se gaziranih sokova, slatkiša, ali i mleka i mlečnih proizvoda. Jede samo beskvasni hleb. Pre treninga, umesto obroka, popije šejk - kaže naš izvor.

Sudeći prema fotografijama, osim o ishrani, Babić vodi računa i o tome kako izgleda, pa je tako upario i odeću za trening. Inače, Babić je nedavno briljirao na tenisu, kada je zajedno s gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem i gradskim sekretarom za sport i omladinu Slavkom Gakom učestvovao na humanitarnom teniskom turniru. On i Gak su ubedljivo pobedili Malog i Nikodijevića. Babić nije hteo da komentariše saznanja Kurira.

EpidemijaI DAČIĆ SMRŠAO ZBOG ŠEĆERASem Zorana Babića, i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić bacio se na dijetu, pa je je smršao desetak kilograma. Kako je objasnio, bio je na posebnom režimu zbog visokog šećera. Iako se požalio da mu je bilo teško, ipak kaže da mu prija što se stesao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track