MRKONJIĆ PECKA: Sve što Vučić otvara, započeo je Tadić
Foto: Zorana Jevtić

Bivši ministar o zaslugama za izgradnju auto-puta

MRKONJIĆ PECKA: Sve što Vučić otvara, započeo je Tadić

Politika -

Nisam ni očekivao poziv na otvaranje, a ne bih otišao ni da su me zvali. Drago mi je što su završili posao koji sam ja započeo, erekao je

Za razliku od lidera NS Velimira Ilića, počasnom predsedniku SPS i bivšem ministru za infrastrukturu Milutinu Mrkonjiću nije teško palo to što nije pozvan na svečano otvaranje deonice auto-puta Ljig-Preljina.

On, međutim, otvoreno podseća aktuelne koalicione partnere da je taj projekat započeo bivši predsednik Srbije Boris Tadić.

- Nisam ni očekivao poziv na otvaranje, a ne bih otišao ni da su me zvali. Drago mi je što su završili posao koji sam ja započeo. Sve što je sada urađeno, trasirala je vlada Mirka Cvetkovića i Savet za infrastrukturu Borisa Tadića - rekao je Mrkonjić.Povodom Ilićevog negodovanja oglasila se i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.

- Sve stranke su, preko poslaničkih klubova, pozvane da prisustvuju otvaranju, pa i Nova Srbija Velimira Ilića. Pozivnice su poslate i svim ministrima, preduzećima koja su radila na ovom auto-putu, kompanijama koje su učestvovale u projektu, zato ne želim da učestvujem u raspravama u javnosti koje Velimir Ilić očigledno vodi s lokalnom samoupravom u Čačku, gde je u opoziciji. Mislim da je od svih sujeta mnogo važnije to što su Srbija i Šumadija dobile najmoderniji put kojim mogu da se ponose - rekla je Mihajlovićeva za Kurir.Velimir Ilić nije odgovarao na pozive.K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track