Nikolić i Tadić komšije na Dedinju
Foto: Tanjug

Nikolić i Tadić komšije na Dedinju

Politika -
To je deo našeg razgovora. Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu, rekao je predsednik Srbije

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da se složio sa idejom da njegov prethodnik Boris Tadić ostane da živi u dosadašnjoj rezidenciji na Dedinju, ukoliko postane novi premijer Srbije.

"To je deo našeg razgovora. Nisam želeo da selim iz te kuće gospodina Tadića, jer to meni ništa ne znači. Ja u toj kući nikada nisam bio i neće mi kruna pasti sa glave ako na korišćenje dobijem neku drugu zgradu u Beogradu", rekao je Nikolić novinarima u Skupštini Srbije nakon polaganja zakletve.

Nikolić je kazao da neće da živi u svom stanu jer je to "već tri dana problem", ne samo za njegove komšije već i za čitav kraj. On je dodao da će poštovati zakon i da će se preseliti u neki od objekta koji Srbija ima na raspolaganju za predsednika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track