(PAPARACO) I TO SE DOGODILO: Mrkonjić prevario Bekutu sa ženom
Foto: Dragan Kadić

Tajna večera

(PAPARACO) I TO SE DOGODILO: Mrkonjić prevario Bekutu sa ženom

Politika -

Počasni predsednik SPS uhvaćen s Draganom Mrkonjić, ali tvrdi da nije u pitanju prevara, jer njegova devojka Bekuta zna gde je bio

Milutin Mrkonjić izveo je svoju suprugu Draganu na večeru u jedan popularan beogradski restoran, a Ana Bekuta, njegova devojka, znala je da se video sa svojom zakonitom ženom. Nije vam jasna ova španska serija? Krenimo redom.Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i bivši ministar infrastrukture, još uvek je u braku s Draganom Mrkonjić, ali živi sa pevačicom Anom Bekutom, u koju je, kako je više puta rekao, zaljubljen do ušiju. Bekuta i Mrkonjić žive zajedno i na sva gradska događanja idu zajedno.Otkud onda sad Mrkonjić sa zakonitom ženom na večeri?- Mi smo prijatelji. Nađemo se s vremena na vreme na ručku, večeri, kafi. Ja sam uvek tu za nju, ona na mene može uvek da se osloni - kaže Mrkonjić.

Uhvaćeni na delu... Milutin i Dragana Mrkonjić
Uhvaćeni na delu... Milutin i Dragana Mrkonjić

On dodaje da je Dragana bila u kupovini, te da su se našli i otišli na večeru. Dodaje, Bekuta je znala gde je i s kim.- Ana zna sve pokrete. Nije ukusno da ja sad tu nešto dalje pričam - kaže Mrkonjić.K. B. - M. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track