BRUKA: Totalno nepismeni u Skupštini Srbije!
Foto: Jelena Obradović

Informativna služba se izblamirala

BRUKA: Totalno nepismeni u Skupštini Srbije!

Politika -

Informativna služba parlamenta, u kojoj bi trebalo da sede pismeni kadrovi, sposobni da bez greške napišu saopštenje, poslali su pre dva dana medijima mejl kojeg bi se postideo i đak prvak!

Srebiji, institusija, Evrospki... Ne, nismo dali detetu da se igra s tastaturom dok je ovaj tekst pisan, već smo samo prepisali deo grešaka koje su se našle u saopštenju koje je informativna služba Skupštine Srbije poslala medijima!Naime, informativna služba parlamenta, u kojoj bi trebalo da sede pismeni kadrovi, sposobni da bez greške napišu saopštenje, poslali su pre dva dana medijima mejl kojeg bi se postideo i đak prvak! Prepun je pravopisnih grešaka, praznog prostora, sa zarezima gde im mesto nije i praktično izgleda kao da ga je pisao neko s povezom na rukama! Vrhunac je to što su na kraju ovog obaveštenja ostavili mejl na ćirilici (?!) ako nekome iz ovako „besprekorno“ napisanog materijala slučajno nešto ne bude jasno!

- Na skupu će biti predstavljene smrenice, koje je izradio Evrospki parlement u Srbiji, za strategije zagovaranja pristupanja Zapadnog Balkana Evropskog unuji. Poziamo vas da medijski propratite događaj - samo je deo ovog sramotno nepismenog saopštenja.Iako je ovo saopštenje juče postalo hit koji je kružio društvenim mrežama, u Skupštini Srbije nisu hteli da ga komentarišu.D. L.

Skandalozno... I đak prvak bi se postideo
Skandalozno... I đak prvak bi se postideo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track