(VIDEO) ZAPALIO PUBLIKU IMITIRAJUĆI GA A EVO ŠTA JE ON REKAO Neki klinac plazio jezik... isti kao ja
Foto: Youtube Printscreen

Premijer gledao Velimira Tošića (31)

(VIDEO) ZAPALIO PUBLIKU IMITIRAJUĆI GA A EVO ŠTA JE ON REKAO Neki klinac plazio jezik... isti kao ja

Politika -

Srpski premijer Aleksandar Vučić otkrio je da je gledao mladog Velimira Tošića (31), koji ga je preksinoć imitirao...

- Kada sam govorio o tome da ljudima neće da se dopadne šta god da uradite, video sam primedbe, nasmejao sam se gledajući na Pinku, pokazali su mi kasnije, nisam gledao u direktnom prenosu, imali ste, kako se zove vaš novi šou pre neko veče... - otkrio je jutros Vučić gostujući na TV Pink i objašnjavajući kako je doživeo takmičara koji ga je imitirao u emisiji "Ja imam talenat".

- E taj... Neka devojka je rekla, kao da napravi šalu, kao da se sprda sa mnom. Eto, gospodar Vučić, pa neki klinac me imitirao, plazio jezik jer je isti kao ja... to je super. I sad kao "što si gospodar", pitam svoje ljude, jer to je najlakše, šta će politički protivnici, neće da kaže on je vredniji, on je pametniji, on je obrazovaniji, više radi sposobniji je, hrabriji, pa to ne postoji... - objasnio je Vučić.

- Moje pitanje je bilo, dobro, objasnite mi šta je problem. Čuo sam odgovor od desetoro ljudi: pa to je zato što se svaki dan obraća narodu. A onda sam uzeo pa sam prelistao, čega se gospodin Sarapa seća. Milošević kada je bio na vlasti glavna primedba Sarape i sličnih, pa i mene jedno vreme, jeste bila ta: A što se Milošević pojavljuje jednom u mesec dana. On nikada svom narodu neće da odgovara, zabio se u svoju vilu i naš ga briga. Kad je bio Koštunica bilo je da stalno spava, da nema vremena da se obrati javnosti. Kad je bio Tadić onda ste govorili da dolazi na posao u 12, a u tri sata već odlazi s posla... Sad vam smeta što se neko obraća svaki dan i što neko radi svaki dan. Ajd ljudi kažite šta hoćete. Šta god da uradim, ne bi vam bilo dobro i ne bi valjalo - rekao je on.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track