VUČIĆ U NIŠU: Danas i sutra domaćin Orbanu
Foto: Zorana Jevtić

Svečani doček na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".

VUČIĆ U NIŠU: Danas i sutra domaćin Orbanu

Politika -

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić biće danas i sutra u Nišu domaćin tokom dvodnevne zvanične posete predsednika Vlade Mađarske Viktora Orbana Srbiji.

Kako je saopštila Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima, mađarskoj delegaciji na čelu sa Orbanom danas će biti priređen svečani doček na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".

Za ponedeljak je predviđen obilazak deonice "Prosek - Bancarevo" na istočnom kraku Koridora 10, potom tet-a-tet susret dvojice premijera i bilateralni susreti ministara dveju vlada.Potom će biti održana zajednička sednica Vlade Republike Srbije i Vlade Mađarske, svečano potpisivanje sporazuma i konferencija za novinare premijera Aleksandra Vučića i Viktora Orbana.

Vučić i Orban će takođe učestvovati na Biznis forumu u organizaciji Privredne komore Srbije.Premijer Srbije je juče rekao da su odnosi sa većinom država u regionu odlični, sa pojedinim teški, ali zasnovani su na ozbiljnom i odgovornom pristupu, jer Srbija ima politiku stabilnosti, odgovornosti i rešavanja problema.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track