ŠEŠELJ RASTURIO SVE DAČIĆ DOBIO ČEDU U FOTO-FINIŠU Šokantni rezultati KURIROVIH predsedničkih izbora

Kurirovi izbori

ŠEŠELJ RASTURIO SVE DAČIĆ DOBIO ČEDU U FOTO-FINIŠU Šokantni rezultati KURIROVIH predsedničkih izbora

Politika -

Lider radikala Vojislav Šešelj večeras je do nogu potukao svoje protivkandidate u grupi C KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA! Sa čak 8.000 glasova, lider radikala je zabeležio šokantan rezultat jer je dobio daleko više glasova čak i od Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, koji su trijumfovali u grupama A i B.

U večerašnjem foto-finišu, lider SPS Ivica Dačić pretekao je Čedomora Jovanovića za samo dvadeset glasova i plasirao se u polifinale KURIROVIH izbora. Četvrto mesto zauzela je Sanda Rašković Ivić sa 303 glasa.

Podsetimo, nekoliko miliona ljudi prati KURIROVE predsedničke izbore, pa se može reći da ovi rezultati predstavljaju reprezentativnu projekciju pravih predsedničkih izbora, koji će se održati 2017. godine!

Sutra uveče glasaće se u poslednjoj grupi D, a kandidati su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Rasim Ljajić i Miroslava Milenović.

Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, iako će građani na birališta tek na proleće 2017. Ipak, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države!

POBEDNIK I DRUGOPLASIRANI KANDIDAT IZ SVAKE GRUPE IDU DALJE U SLEDEĆI KRUG IZBORA

KAKO JE PROTEKLO VEČERAŠNJE GLASANJE POGLEDAJTE U VIDEO-SNIMKU

SRBIJA ČEKA DUEL ŠEŠELJ-NIKOLIĆ

Cela Srbija s nestrpljenjem očekuje PRVI DUEL Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Predsednik i premijer su ubedljivo trijumfovali u svojim grupama A i B, pa će prvi put odmeriti snage. S njima u grupi biće i Saša Radulović i Boško Obradović.

S druge strane, Šešelj i Dačić, za polufinale čekaju dva protIvnika iz grupe D u kojoj se nadmeću Vuk Jeremić, Boris Tadić, Rasim Ljajić i Miroslava Milenović.

POGLEDAJTE 4 SATA JUČERAŠNJEG GLASANJA U JEDNOM MINUTU

U SUBOTU UVEČE OD 19 DO 23 SATA GLASA SE ZA KANDIDATE IZ GRUPE D

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle PO DVA NAJBOLJA IDU U SLEDEĆI KRUG IZBORA.

Sutra od 19 do 23 časa glasa se samo za Grupu C. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo.

Takođe, molimo vas da nakon glasanja u komentaru napišete zašto ste glasali baš za tog kandidata.Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikonpored slike svog favorita.

Aktuelnom predsedniku Srbije najviše glasova

Nikolić pobednik grupe BKurirovo glasanje za predsednika Srbije nastavljeno je i sinoć, a pobedu u grupi B odneo je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić.

On je dobio 2.976 glasova, dok je sa 1.921 glasom drugo mesto zauzeo Boško Obradović, lider Srpskog pokreta Dveri.

Njih dvojica su se tako direktno plasirali u polufinale Kurirovog izbora za predsednika Srbije, u kom su prethodnog dana mesto obezbedili premijer Aleksandar Vučić i predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

U grupi B bili su i zaštitnik građana Saša Janković i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track