Šokantni rezultatu KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA!

ŠEŠELJ ZA DVA SATA ODUVAO I TOMU I VUČIĆA Lider SRS za KURIR: Pobediću ih na PREDSEDNIČKIM IZBORIMA!

Politika -

Lider radikala Vojislav Šešelj, koji ubedljivo vodi tokom glasanja u Grupi C, KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA poručio večeras za Kurir svim kandidatima iz grupe da se manu ćorava posla i podrže njega, jer jedino on može da pobedi kandidata naprednjaka na ovim izborima.

Predsednik SRS za samo dva sata ima 5.885 glasova, dok je Vučić posle 4 sata Kurirovih izbora imao 4.763, a Tomislav Nikolić 2.976 glasova, takođe posle 4 sata.

- Svejedno ko je, ako se Vučić ne kandiduje, kaže Šešelj. Na pitanje novinarke Kurira da li se možda plaši Vučića, Šešelj je odgovorio:

NA KURIROVIM IZBORIMA ZA PREDSEDNIKA GLASAJTE OVDE

- Mogu i njega da pobedim, ali bi to bila ozbiljna borba, dodaje Šešelj.

On je poručio Dačiću, Čedi i Sandi da predsednički izbori nisu dečija igra, mada oni mogu da se igraju do mile volje, izbora, kandidature...

- Pobednik uvek mora da pokaže blagost, evo kako Tramp pokazuje blagost prema svojim političkim protivnicma. Mene je ruski general Ivašov nazvao " Slovenskim knezom" tako ću i ja biti blag prema njima, kad ih oduvam, oni su oduvani rekao je kroz smeh Šešelj.

ŠEŠELJ DOMINIRA! RAZVALJUJE DAČIĆA,ČEDU I SANDU Srbija na nogama zbog KURIROVIH predsedničkih izbora

Na pitanje ko ulazi u drugi krug, da li Ivica ili Čeda sa njim Šešelj je dodao:

- Ne mogu ni Sand, ni Čeda, ni Ivica, trebalo bi da se okrene 200 krugova da bi me stigli, naglašava Šešelj i dodaje da mu je svejdno ko će biti sa njim u drugom krugu jer i jedan i drugi imaju 10 puta manje glasova od njega.

EVO ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO ZA KURIR

Dačić: Pozdravljam sve kandidate, ja se tamo daleko borim za Srbiju

Lider socijalista i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić povodom glasanja u Grupi C, KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA je rekao:

- Ne mogu da se javim, sad sam tek u situaciji da otvorim poruke. Ovde sve tesko funkcioniše, mnogo je daleko. Kaži im da sam ih sve podravio, a ja se tamo daleko borim za Srbiju, rekao je Dačić za Kurir. Čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države. Večerašnji kandidati iz Grupe C su, pored Dačića, Čedomir Jovanović, Sanda Rašković Ivić i lider radikala Vojislav Šešelj, koji za sada više nego ubedljivo vodi sa više od dve hiljade glasova.

(S.M/J.V./A.M.)

Posle samo 2 sata Šešelj ima više od 5.800 glasova
Posle samo 2 sata Šešelj ima više od 5.800 glasova

Lider radikala Vojislav Šešelj ubedljivo vodi posle prvih sat vremena glasanja u Grupi C, KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA! Prvih sat vremena doneli su ŠOKANTNE rezultate, jer je predsednik SRS do nogu potukao svoje konkurente!

Podsetimo, nekoliko miliona ljudi prati KURIROVE predsedničke izbore, pa se može reći da ovi rezultati predstavljaju reprezentativnu projekciju pravih predsedničkih izbora, koji će se održati 2017. godine!

Vučić i Nikolić posle 4 sata osvojili manje od Šešelja za dva sata
Vučić i Nikolić posle 4 sata osvojili manje od Šešelja za dva sata

Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, iako će građani na birališta tek na proleće 2017. Ipak, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države!

Već večeras od 19 do 23 možete glasati za nekog od kandidata iz GRUPE C. Kandidati su lider radikala Vojislav Šešelj, šef srpske diplomatije Ivica Dačić, predsednik LDP Čedomir Jovanović i samostalni poslanik Sanda Rašković Ivić.POBEDNIK I DRUGOPLASIRANI KANDIDAT IZ SVAKE GRUPE IDU DALJE U SLEDEĆI KRUG IZBORA

SRBIJA ČEKA DUEL ŠEŠELJ-NIKOLIĆ

Cela Srbija s nestrpljenjem očekuje PRVI DUEL Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Predsednik i premijer su ubedljivo trijumfovali u svojim grupama A i B, pa će prvi put odmeriti snage. S njima u grupi biće i Saša Radulović i Boško Obradović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track