LUDNICA ZA KURIROVIM IZBORIMA: 3 MILIONA gledalo glasanje za novog PREDSEDNIKA! BIRAJTE I VEČERAS!

Nezapamćeno interesovanje

LUDNICA ZA KURIROVIM IZBORIMA: 3 MILIONA gledalo glasanje za novog PREDSEDNIKA! BIRAJTE I VEČERAS!

Politika -

Predstojeći predsednički izbori u Srbiji glavna su tema u srpskoj javnosti, a samo u prethodna tri dana izbor šefa države na Kurirovoj Fejsbuk stranici pratilo je neverovatnih 3 miliona ljudi, a i večeras imate priliku da glasate za svog favorita!

Iako će građani na birališta tek na proleće 2017, čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog predsednika. Izlazak na naše biralište vrlo je jednostavan - glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Nezapamćeno interesovanje naših pratilaca na Fejsbuku vladalo je proteklih dana, kada su se, iz minuta u minut, nadmetali Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Vojislav Šešelj, Čedomir Jovanović, Boško Obradović, a mi vas pozivamo da i večeras izaberete svog favorita u grupi D.

Nekadašnji bliski saradnici Boris Tadić, bivši predsednik Srbije, i Vuk Jeremić, nekadašnji ministar spoljnih poslova, sukobiće se večeras na Kurirovim izborima. Iako su s njima u grupi i Rasim Ljajić i Miroslava Milenović, očekuje se da će najveća borba biti upravo između nekadašnjih prijatelja.

Napominjemo da jednim klikom dajete glas svom favoritu. Ukoliko ponovo kliknete na vašeg kandidata, time samo poništavate svoj prethodni glas.

Pogledajte ukratko kako je proteklo glasanje prethodnih dana:

ČITAOCI KURIRA BIRAJU PREDSEDNIKA SRBIJE: Danas glasate za Jeremića, Tadića, Ljajića i Miroslavu

ŠEŠELJ ZA DVA SATA ODUVAO I TOMU I VUČIĆA Lider SRS za KURIR: Pobediću ih na PREDSEDNIČKIM IZBORIMA!

TOMA ZAKAZAO DUEL SA VUČIĆEM NA KURIROVIM IZBORIMA: U trku za predsednika prošao i Boško Obradović!

VUČIČ I RADULOVIĆ U DRUGOM KRUGU PREDSEDNIČKIH IZBORA: Počelo KURIROVO glasanje za lidera Srbije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track