MOŽE BITI SAMO JEDAN. OBRAČUN VUČIĆ-NIKOLIĆ: Ekskluzivno na Kuriru, birajte predsednika Srbije!
Foto: Fonet/Nenad Đorđević

Finale pre finala

MOŽE BITI SAMO JEDAN. OBRAČUN VUČIĆ-NIKOLIĆ: Ekskluzivno na Kuriru, birajte predsednika Srbije!

Politika -

Prvi put u političkom ringu snage će odmerili premijer Aleksandar Vučić i njegov politički otac Tomislav Nikolić, ekskluzivno na Kurirovim predsedničkim izborima.

Nakon prve faze glasanja, koju je na našoj fejsbuk stranici www.facebook/kuririnfo gledalo oko četiri miliona ljudi, danas je slobodan dan.

U prethodna četiri dana glasali ste za 16 kandidata podeljenih u četiri četvrtfinalne grupe. Plasman u sledeći krug obezbedilo je njih osam, za koje ćete u ponedeljak i utorak glasati u polufinalu.

Prvu polufinalnu grupu čine premijer Aleksandar Vučić, predsednik Tomislav Nikolić, lider DJB Saša Radulović i prvi čovek Dveri Boško Obradović.

Dan kasnije snage će odmeriti predsednik SRS Vojislav Šešelj, potpredsednik Vlade Ivica Dačić, bivši šef diplomatije Vuk Jeremić i ministar Rasim Ljajić.

Sutrašnje polufinale doneće nam veliki okršaj i najveći derbi dosadašnjeg toka glasanja, pošto će popularnost među glasačima izmeriti dva najmoćnija čoveka u državi.

S obzirom na to da po dva kandidata iz svake grupe idu u finale, ovo će biti samo uvertira pred konačni obračun. Svoju šansu iz prikrajka svakako će vrebati predstavnici opozicije Radulović i Obradović.

Budite sutra uz fejsbuk stranicu Kurira i od 19 do 23 sata glasajte za vašeg favorita na predsedničkim izborima.

Glasate klikom na emotikon pored vašeg favorita.

SVE ŠTO JE POTREBNO JE DA POSTANETE PRATILAC NAŠE STRANICE I DATE SVOJ GLAS. NAPOMINJEMO DA MOŽETE DA GLASATE SAMO JEDNOM.

GLASANJE JE POTPUNO TRANSPARENTNO: JEDAN FEJSBUK PROFIL - JEDAN GLAS

Sve što je potrebno da postanete pratilac naše stranice i date svoj glas.

Napominjemo da možete da glasate samo jedanput.

(EK/EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track