Predsednički izbori na sajtu Kurira

(KURIR TV) EKSKLUZIVNO NIKOLIĆ IZGUBIO PRE GLASANJA Toma veruje da će ga Vučić sigurno pobediti!

Politika -

Uoči večerašnjeg prvog polufinala za izbor predsednika Srbije, koje je organizovao Kurir, Tomislav Nikolić, iako se smatra glavnim protivkandidatom Aleksandru Vučiću, prednost ipak daje aktuelnom premijeru.

Večeras, od 19 do 23 sata na portalu Kurir.rs i našoj Fejsbuk stranici održaće se finale pre finala KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA, gde će u grupi E snage odmeriti Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić.Nikolić, uoči glasanja nije optimista i prognozira pobedu Aleksanda Vučića.

- Danas će da pobedi Vučić zato što predvodi najveću političku stranku.... I malo zbunjujete građane Srbije time što stavljate u odnos Vučića i mene, posebno na predsednčkim izborima, zato što mi nikada nećemo biti obojica kandidati za predsednika Srbije. O tome on i ja uvek možemo vrlo lako da se dogovorimo i o tome ćemo uvek da se dogovorimo. Dakle kad bi bilo šta bi bilo, da sa član SNS i da me sad neko pita hoću li da glasam za predsednika stranke na bilo kojim izborima naravno da bih rekao hoću! Tako da očekujem da stranka to uradi. Ja sam osnovao dobru demokratsku ali veoma čvrsto organizovanu stranku, disciplinovanu. Verujem da su sada još bolji nego što su bili. Ja se radujem tome. I to će zapravo da pokaže snagu SNS - izjavio je Nikolić za Kurir.

Na pitanje kako komentarišete to što je Vojislav Šešelj osvojio veliki broj glasova na našem portalu predsednik Srbije je ovako odgovorio: - Kao što bi rekao Vučić: "Ma on je sigurno i pobednik, a mi jadni šta ćemo... mi mali...nekako ćemo u svemu tome da se snađemo" - kaže Nikolić.

Čitaoci dnevnog lista Kurir, portala Kurir.rs i pratioci naše Fejsbuk stranice već sada mogu da izaberu novog šefa države!

Večeras glasate za polufinalnu grupu E. U nju su se plasirali Aleksandar Vučić i Saša Radulović iz grupe A, odnosno Tomislav Nikolić i Boško Obradović iz grupe B.

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata.

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Večeras od 19 do 23 časa glasa se samo za polufinalnu grupu E. Glasa se samo na našoj Fejsbuk stranici www.facebook.com/kuririnfo.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Pogledajte ukratko kako je proteklo glasanje prethodnih dana:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track