OBRADOVIĆ IZNENAĐENJE U POLUFINALU KURIROVIH IZBORA: Ja sam ozbiljan kandidat! Ovo je tek početak!
Foto: Damir Dervišagić

Večeras drugo polufinale!

OBRADOVIĆ IZNENAĐENJE U POLUFINALU KURIROVIH IZBORA: Ja sam ozbiljan kandidat! Ovo je tek početak!

Politika -

BEOGRAD - Boško Obradović koji se sinoć odmah posle Vučića našao na drugom mestu, a bio je bolji i od Tomislava Nikolića, ne krije da je ozbiljno shvatio nadmetanje preko sajta Kurira za predsednika Srbije.

- Oni koji nisu verovali da će Velika Britanija izaći iz EU i oni koji nisu verovali u pobedu Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Americi - sumnjaju i u moju predsedničku kandidaturu. Deo tih sumnji je ozbiljno doveden u pitanje mojim sinoćnim ulaskom u finale vašeg takmičenja za budućeg predsednika Srbije, jer sam pobedio dva ozbiljna konkurenta: Tomislava Nikolića i Sašu Radulovića. Sada vaši čitaoci mnogo ozbiljne posmatraju moju kandidaturu. A to je tek početak. U toku su velike geopolitičke promene u Evropi i svetu i one na proleće na predsedničkim izborima dolaze u Srbiju. Ja sam jedini predsednički kandidat koji se uklapa u taj talas političkih promena i pobune građana protiv sistema. Biće još puno iznenađenja. Počevši od finala vašeg takmičenja koje će biti veoma zanimljivo - komentariše lider Dveri.

Izborna groznica ulazi u foto-finiš, gde će se u polufinalu glasati u Grupi F, koju čine Vojislav Šešelj, Vuk Jeremić, Ivica Dačić i Rasim Ljajić. Za kandidate glasajte večeras od 19 do 23 sata!

U finalu pre finala KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA koji su održani u ponedeljak veče, premijer Aleksandar Vučić demonstrirao je apsolutnu nadmoć na Kurirovim izborima i sa više od 23.000 glasova potukao svoje protivnike u prvoj polufinalnoj borbi koju je pratio višemilionski auditorijum sastavljen od naših čitalaca iz zemlje, regiona i dijaspore.

VUČIĆ NOKAUTIRAO SVE! 10 PUTA JAČI OD NIKOLIĆA Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo Kurirove izbore

Premijer je silovito krenuo i već posle sat vremena potukao dosadašnji apsolutni rekord koji je držao Vojislav Šešelj (8.013 glasova) od koga je bio jači tri puta, ali više od 10 puta od Tomislava Nikolića koji je večeras doživeo debakl i sa 1.953 glasa ispao iz predsedničke trke!

KURIROVA IZBORNA GROZNICA RUŠI SVE REKORDE: Večeras u ringu Šešelj, Jeremić, Dačić i Ljajić!

Drugi finalista je lider Dveri Boško Obradović sa 3.227 glasova i on će zajedno sa premijerom čekati drugu dvojicu iz sutrašnje polufinalne grupe. Saša Radulović je sa 784 glasa završio na četvrtom mestu večerašnje polufinalne trke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track