PREKIPELO MU: Gradonačelnik Novog Pazara tužiće Zukorlića za optužbe i uvrede
Foto: N.A.

Optužbe da dokaže na sudu

PREKIPELO MU: Gradonačelnik Novog Pazara tužiće Zukorlića za optužbe i uvrede

Politika -

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac najavio je da će protiv narodnog poslanika Muamera Zukorlića podneti tužbu zbog kleveta i uvreda.

Zukorlić je, kako kaže gradonačelnik Biševac, poslednji put u nizu, neosnovano i bez argumenata optuživao i vređao njega i saradnike u emisiji "Pravi ugao" na RTV.

Zukorlić je u više navrata Gradsku upravu optuživao da je korumpirana, te da nisu izdate građevinske dozvole za brojne zahteve Islamske zajednice, jer tu rade "reketaši i kriminalci".

-Oni ne podnose zahteve, oni grade kako im je volja. Gradski trg u Novom Pazaru oduzet je od svih građana, to je otimačina. Tu se sada nelegalno zida objekat. Očekujem da ga tužilaštvo pozove na razgovor i da im on kaže ko su ti ljudi koji su skloni mitu i korupciji, tako teške optužbe moraće i da dokaže inače će snositi posledice, kazao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

Biševac je pozvao Zukorlića da svoju imovinu menja sa svim funkcionerima koji vode Novi Pazar, što će prema rečima Biševca pokazati ko je sklon kakvim radnjama.

-Javno pozivam Muamera Zukorlića da nam prepiše svoju imovinu, mi njemu dajemo svu našu, rekao je Biševac.On je napomenuo da je Gradska uprava sve vreme otvorena za saradnju i kompromis u cilju napretka, saradnje i smirivanja situacije ali da druga strana nikada nije bila zainteresovana za pronalaženje rešenja.

(N. A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track