(VIDEO) ČOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Priznao da se više puta viđao s Legijom!
Foto: YT Printscreen

(VIDEO) ČOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Priznao da se više puta viđao s Legijom!

Politika -

Bivši potpredsednik Vlade Nebojša Čović večeras je u emisije "Ćirilica" izjavio da se sa bivšim komandantom Jedinice za specijalne operacije Miloradom Ulemekom Legijom video na tri lokacije, iako je prethodnih dana tvrdio da je jedino mesto sastanka sa komandantom JSO bila zgrada Vlade Srbije.

Bivši potpredsednik Vlade Srbije je, naime, otkrio da se sa Legijom video i u restoranu FMP i u Legijinoj kući, gde je išao da se raspita da li je planirana otmica njegovog sina.

Urednik Kurira Ratko Femić je ukazao Čoviću da je dao oprečne izjave u nekoliko medija o viđanju sa Ulemekom.

Međutim, na pitanje urednika Kurira kada je govorio istinu, Čović nije ništa konkretno odgovorio, pa je pokušao da otvori temu o viđanju tadašnjeg šefa poslaničke grupe DOS-a Čedomira Jovanovića sa "zemuncima" u Šilerovoj ulici.

Čoviću je, podsetimo, zasmetalo to što se insistira na otkrivanju političke pozadine atentata na premijera Zorana Đinđića!

Čović se nervozno pitao tokom emisije "ma kakva politička pozadina", a zatim prelazio na druge teme, pokušavajući da nametne svoju veziju događaja pre i posle ubistva predsednika Vlade Srbije.

Sem toga, Čović je, govoreći o pobuni Jedinice za specijalne operacije, sve vreme koristio reč "štrajk", a ne "pobuna"! Dodao je da mu je, navodno, Velimir Ilić 16. februara pokazao pismo u kojem Legija poziva na državni udar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track