Marko Đurić: Vacić nije moj savetnik, Miša delio vizitkarte
Foto: Jelena Obradović

Ko ovde laže: Direktor za Kosovo i Metohiju se pere

Marko Đurić: Vacić nije moj savetnik, Miša delio vizitkarte

Politika -

Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, odbacio je, kako je rekao, klevete da je Miloš Vacić, nekadašnji vođa desničarske grupe 1389, njegov savetnik i istakao da nemaju šta drugo da mu prebace u radu.

Međutim, s druge strane, Vacić je bio u delegaciji Kancelarije za KiM, koja je tokom prošle nedelje boravila na Kosovu, kad je i našoj ekipi podelio vizitkartice na kojima piše da je savetnik direktora.

Inače, Đurić je juče, odgovarajući na novinarska pitanja, rekao da su te klevete upućene na njegov račun jer, kako navodi, „nemaju šta drugo da mi prebace“.- Što se tiče Miloša Vacića, dovoljno je da odete na zvanični sajt Kancelarije za KiM i da vidite ko su moji saradnici, izabrani na sednici Vlade. Kada neko nema za šta da vas napada nakon tri godine mukotrpnog rada i borbe i četiri i po godine u pregovorima, onda se bavi izmišljotinama i glupostima -naglasio je Đurić.

S druge strane, predsednik Vlade Aleksandar Vučić juče nije želeo da detaljnije govori o ovom slučaju i potvrdio je da će se o eventualnom angažmanu desničara izjasniti kada za to dođe vreme.S. Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track