MAJA GOJKOVIĆ POSLE NASTUPA SAŠE RADULOVIĆA: Dosta je bilo cirkuskim tačkama ponižava Skupštinu
Foto: Stefan Jokić

MAJA GOJKOVIĆ POSLE NASTUPA SAŠE RADULOVIĆA: Dosta je bilo cirkuskim tačkama ponižava Skupštinu

Politika -

BEOGRAD - Poslanici DJB su današnjim "amaterskim performansom" pokušali da obesmisle i ponize Skupštinu Srbije kao najviše zakonodavno telo, izjavila je predsednica parlamenta Maja Gojković navodeći da veruje da će takvo ponašanje poslanika DJB izazvati veliko negodovanje građana.

Reagujući na današnje sviranje i pevanje poslanika DJB u skupštinskom holu, Gojković je na konferenciji za novinare na pitanje o tom događaju rekla da su građani birali poslanike da bi radili i da bi njihov život bio bolji, a nisu ih birali da od parlamenta prave cirkus i da uvežbavaju cirkuske tačke.

Gojković kaže da dok je u skupštinskoj sali na kraju redovnog jesenjeg zasedanja intonirna državna himna "Bože pravde", poslanici DJB su u skupštinskom holu beskrajno zabavljali, svirali, pevali, igrali se balonima.

(VIDEO) ZBOGOM PAMETI: Saša Radulović u Skupštini otpevao Pada Vlada

" Sa gađenjem sam mogla to da posmatram nekoliko sekundi i da ih pustim da uživaju u njihovoj političkoj nemoći", rekla je Gojković i poručila da poslanici DJB nisu imali nijedan argument o predloženim zakonima niti su za ovih nekoliko meseci koliko su u parlamentu mogli bilo čime ugrozili stabilnost vlade.

Ocenjujući da su pojedini poslanici zamislili ponašanje i rad u parlamentu kao lošu amatersku zabavu, Gojković je rekla da je današnje ponašanje poslanika DJB bilo na nivou nekoga amaterskog zamišljanja kako izgleda proslava nečega posle neke noćne pijanke, te da besmislenim performansima uveseljavanju sami sebe i nikog drugog.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track