DAČIĆ NAKON PROVOKACIJE ISE MUSTAFE: Najotvoreniji dokaz velikoalbanske politike
Foto: Dragana Udovičić

Odgovor na saopštenje iz Prištine

DAČIĆ NAKON PROVOKACIJE ISE MUSTAFE: Najotvoreniji dokaz velikoalbanske politike

Politika -

BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić najoštrije je osudio najnoviju provokaciju iz Prištine koju je takozvani premijer Kosova Isa Mustafa saopštio posle razgovora sa delegacijom iz Preševa, Bujanovca i Medveđe da je primio predstavnike "iz tri opštine Istočnog Kosova"

"To je najotvoreniji dokaz velikoalbanske politike koja predstavlja najveću opasnost za stabilnost u regionu. Zašto sada ćute povodom ovoga svetski i evropski zvaničnici, koji su ovih dana bili prezauzeti brigom za ratnog zločinca Haradinaja? Da li bi ćutali i kada bi neko iz Beograda rekao za Banjaluku da je zapadna Srbija?", rekao je Dačić.

DAČIĆ O REZOLUCIJI O KRIMU: Skidam kapu onima koji bi tako glasali i za Kosovo

Dačić: Strane diplomate da ne dele Srbiji lekcije

Foto: AP
Foto: AP

Srbija ulaže velike napore da se sačuva mir i stabilnost u regionu, ali "licemerje i dvostruke standarde Srbija više trpeti ne može i neće", istakao je on, navodi se u saopštenju Ministarsta spoljnih poslova.

ALBANSKI LIDERI: Oslobodite Tačija i uhapsite Đurića

DAČIĆ OŠTRO ODGOVORIO PETERSENU: Izjava bivšeg šefa Misije UN vrhunac licemerja

Prištinski mediji preneli su juče saopštenje kancelarije za medije Ise Mustafe u kojem se navodi da se Mustafasastao sa "predstavnicima opština na istoku Kosova - Preševo, Medveđa i Bujanovac".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track