SMRAD NA DEDINJU: Zorana i Dačić se gušili u go.nima!
Foto: Aleksandar Jovanović

Muke ministarske

SMRAD NA DEDINJU: Zorana i Dačić se gušili u go.nima!

Politika -

Potpresednici Vlade Ivica Dačić i Zorana Mihajlović u ogromnom problemu!

Crni januar za Ivicu Dačića! Osim što je odmah posle praznika zakačio grip, prvi potpredsednik Vlade imao je još veću muku - izlila se kanalizacija u blizini njegove zgrade, pa se pet dana bukvalno gušio od fekalija, saznaje Kurir!Ista nesreća zadesila je i njegovu koleginicu iz Vlade Zoranu Mihajlović, koja živi u njegovom komšiluku.Kad je smrad u stanu postao neizdrživ, Dačić je morao da zove sve redom iz gradskih vlasti da što pre dođu i otpuše kanalizaciju.- Zvao je i pitao kada će dođi da otpuše te cevi, govoreći da cela zgrada smrdi, da ne može da se diše. Vikao je: „Aman, bre, ljudi, kada ćete otpušiti cevi, gušimo se od smrada i fekalija! Koliko vam treba da rešite problem? Svi ćemo se zaraziti, dobićemo šugu!“Šef srpske diplomatije potvrdio je naša saznanja.- Uh, bilo je strašno! To su vojne zgrade i Vojska nikad nije predala na upravljanje tu mrežu vodovoda i kanalizacije u mojoj zgradi. I tu stalno ima problema. Popravili su sve to i valjda će sad sve biti u redu. Ali stvarno je bilo neizdrživo i nezdravo, čak su i građani protestovali - kaže Dačić.Kako saznajemo, zbog pucanja kanalizacije na Dedinju bila je ugrožena i Dačićeva komšinica Zorana Mihajlović, pošto je njena zgrada priključena na vojnu kanalizaciju.- Kod nas u zgradi nije bilo problema, niti se bilo ko od komšija žalio na probleme s kanalizacijom. Kod mene u zgradi sve radi normalno - rekla nam je Mihajlovićeva.

Vremenske nepogodeCEVI PUCALE ZBOG HLADNOĆEU nadležnim institucijama nezvanično nam je potvrđeno da su upoznati sa ovim problemom, ali tvrde da su fekalijama bili ugroženi još neki delovi grada.- Činjenica je da je većina tih cevi stara i da ih treba zameniti. I one su krenule da pucaju ili se zapušavaju zbog velikog minusa i smrzavanja. Verujte, tih dana, kad je bilo najhladnije, imali smo na desetine poziva dnevno - rekli su nam.

POKLON DODATAK MOJA PENZIJA

DANAS U KURIRU: Moja penzija

U današnjem broju poklon dodatka Moja penzija pročitajte zašto naša poznata glumica Svetlana Bojković smatra da su penzioneri u Srbiji čarobnjaci, i kakav je njen stav po pitanju ljubavi u trećem dobu.

Otkrivamo gde možete da nađete vrlo povoljna putovanja, kako da napravite svoj Facebook profil kako biste našli stare poznanike, a čeka vas još mnogo zanimljivih informacija i poklona!

Svetlana Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track