KOKAINA SE PLAŠI, ALI ZATO VOLI DA DUVA: Čeda na HRT javno priznao da je pušio travu
Foto: Printscreen/HRT1

I pušio i uvlačio

KOKAINA SE PLAŠI, ALI ZATO VOLI DA DUVA: Čeda na HRT javno priznao da je pušio travu

Politika -

ZAGREB - Lider LDP Čedomir Jovanović danas je gostovao na hrvatskoj nacionalnoj televiziji, a voditelj emisije "Nedeljom u dva" Aleksandar Stanković ga je već u trećem minutu bez okolišanja pitao: "Šmrčete li kokain i jeste li ikada?"

Pitanje je, kako se moglo videti, prilično zateklo Jovanovića, pa je uz kiseli osmeh pokušao da izvrda, priznajući "manje zlo" - da je pušio travu.

Foto: Printscreen HRT 1
Foto: Printscreen HRT 1

- Ja sam deo generacije u kojoj je nezamislivo živeti normalan život, a ne proći kroz sve to. Nema žurke u Beogradu koju ne prati takav izazov. Nisam klinac koji bih rekao - pušio sam, ali nisam uvlačio. Nikad ne bih napravio takvu vrstu iskoraka - pokušao je da se izbavi iz nebranog grožđa Jovanović.

Stanković ga je ponovo pitao da li je probao teže droge:

- Ja se toga plašim. Evo, kontrolisani su toaleti Evropskog parlamenta i u njima su neke droge nađene - kazao je lider LDP.

Foto: Printscreen HRT1
Foto: Printscreen HRT1

Voditelj se osvrnuo i na njegovo imovinsko stanje, pa je podsetio Jovanovića da neki komentarišu da bi bio dobar političar da "nema privatne firme i luksuzne automobile".

- Svako ima svoju hipoteku. Pokušavam da živim svoj život i da ne povredim nikoga. Celi život radim i nosim tu hipoteku. Kad pitate političara - kako nosite cipele koje su skuplje od vaše plate, kako da ja vama tu objasnim da živim od 500 evra i prehranjujem porodicu - ponovo je neodre|eno odgovorio Jovanović.

D. L.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Da pukneš od smeha: Pogledajte kako Čeda vozi hoverbord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track