PAK O NIKOLIĆEVOJ KANDIDATURI: Imamo podršku od 82 odsto birača SNS
Foto: Marina Lopičić

Predsednički izbori

PAK O NIKOLIĆEVOJ KANDIDATURI: Imamo podršku od 82 odsto birača SNS

Politika -

BEOGRAD - Savetnica predsednika Srbije Tomislava Nikolića Stanislava Pak izjavila je da Nikolića kao kandidata za predsednika Srbije podržava 82 odsto birača SNS.

Ona je rekla da su građani prepoznali dosadašnje rezultate aktuelnog predsednika i o tome svedoči podatak da je tri puta jači od sledećeg kandidata za predsednika.Tomislav Nikolić je pokazao i dokazao kako se poštuje Ustav i gradi imidž Srbije", rekla je Pak.

ISTRAŽIVANJE: Tomislav Nikolić pobeđuje u drugom krugu!

Ona je rekla da o "veličini" i "moralnim osobinama" Nikolića govore njegovi potezi, među kojima je i taj da građane stavi ispred partije koju je osnovao i kojoj je predao Srbiju na upravljanje, pobedivši na izborima.

(VIDEO) SVEČANOST ZA PAMĆENJE: Nikolić u Lisabonu dočekan sa najvišim vojnim počastima!

Komentarišući izjavu lidera SPS Ivice Dačića da u prvom krugu kao kandidat koalicije oko SNS može pobediti samo lider naprednjaka Aleksandar Vučić, Stanislava Pak je ocenila da su izgleda preterane ambicije pojedinih političara doprinele da skrenu sa uobičajenog diskursa.

NOVA RUNDA DIJALOGA U BRISELU: Vučić i Nikolić predvode dijalog sa Prištinom

Ona je dodala da "izbori za predsednika ne spadaju domen paranormalnog, već predstavljaju priliku da kandidati predstave svoju političku platformu i ubede građane da je ta opcija najbolja".

Predsednik Nikolić rekao je početkom januara da bi ga iznenadila kandidatura Vučića na predsedničkim izborima i dodao da smatra da Vučić dobro obavlja posao predsednika Vlade.

Nikolić je ponovio da se sa Vučićem dogovorio da odluku o svojoj ponovnoj kandidaturi za predsednika Srbije zajedno saopšte 15. februara, na praznik Sretenje.

(Beta/Večernje novosti)

BONUS VIDEO:

Izbori sve bliži, spisak sve duži! Ko sve želi da bude PREDSEDNIK SRBIJE (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track