BAHATA DAČIĆEVA CICA: Za stan KEŠIRALA 110.000 evra, neće da kaže odakle joj PARE!
Foto: Dado Đilas

Avioni, kamioni..

BAHATA DAČIĆEVA CICA: Za stan KEŠIRALA 110.000 evra, neće da kaže odakle joj PARE!

Politika -

Ivana Petrović, miljenica lidera SPS Ivice Dačića, odbija da odgovori odakle joj 110.000 EVRA u kešu, kojim je platila gajbu od 70 kvadrata na Novom Beogradu!

Da je Ivana Petrović, miljenica lidera SPS Ivice Dačića, zaista kupila stan od 70 kvadrata u kešu za 110.000 evra, o čemu je Kurir pisao, potvrđuje i kupoprodajni ugovor do kojeg smo došli. Petrovićeva tvrdi da je do para za nekretninu došla deobom imovine, ali odbija da odgovori šta joj je to porodica u Zaječaru, odakle potiče, ostavila u nasledstvo da je mogla da iskešira toliki novac!Ona je s tadašnjim vlasnikom ugovor za kupovinu dvoiposobnog stana na petom spratu, površine 71 kvadrat na Novom Beogradu, sklopila 23. decembra 2008. godine.U članu 4 Ugovora o kupoprodaji između ostalog piše:„Ugovorne strane saglasno utvrđuju kupoprodajnu cenu stana opisanog u članu 1 ovog ugovora, u iznosu od 110.000 evra u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate“. U članu 5 stoji da „prodavac izjavljuje da je danom potpisa ovog ugovora od kupca primio celokupan iznos kupoprodajne cene...“.Podsetimo, „meteorski uspon“ Ivane Petrović počeo je s pozicije predsednice Saveta za informisanje i propagandu SPS. Zatim je po dolasku socijalista na vlast postala direktor marketinga „Srbijagasa“, a 2013. dobila je istu funkciju u „Dunav osiguranju“. Za to vreme Ivana je uspela sebi da priušti ono o čemu prosečan građanin Srbije može samo da sanja - stan, automobil, skupa putovanja. U međuvremenu, Dačićeva miljenica je dobila otkaz u „Dunav osiguranju“.Petrovićevu smo juče pitali odakle joj novac za kupovinu stana, a ona je u poruci napisala da odgovore imamo u „sudskom zapisniku u sklopu procesa koji vodi protiv naših novina. Pošto u zapisniku piše da je Petrovićeva izjavila da je stan 2008. kupila „nakon porodične deobe“, a da se tek kasnije zaposlila u „Srbijagasu“, pitali smo je šta je to konkretno bilo predmet deobe u Zaječaru da je mogla sebi da priušti stan od 110 kvadrata.- To ni sud nije imao pravo da me pita, a ne vi! U pitanju su porodične privatne stvari, koje, kao što vidite, nisu ušle u sudski zapisnik - odgovorila je Ivana Petrović, koja je, inače, i vlasnik luksuznog „mercedesa CLA“. Ovaj automobil Ivana otplaćuje na lizing, s mesečnom ratom od 360 evra, pa smo je pitali i kako otplaćuje rate, s obzirom na to da je bez posla:- Lizing ću otplatiti kad naplatim odštetu od vas - napisala je u svom stilu bahata članica SPS.

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS OTKRIVA: Ražnatovići postaju srpski Kardašijani?!

„Ceci ponuđeno pola miliona evra za rijaliti!“

U današnjem magazinu Stars saznajte sve o potencijalnom rijalitiju u kome su glavni akteri Ceca, Anastasija i Veljko!

Jedna privatna produkcija ponudila je folk zvezdi da mesec dana prati svaki njen korak, kao i njenu decu, i to za neverovatan honorar!

Ekskluzivne vesti sa estrade saznajte iz Starsa, najtiražnijeg magazina o poznatima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track