BRUTALNI ŠEŠELJ: Vuku se oči cakle od KOKE! Radulović poludeo od KOCKE I DROGE!
Foto: Filip Plavčić, Nebojša Mandić

Lider SRS prljavo krenuo na protivnike

BRUTALNI ŠEŠELJ: Vuku se oči cakle od KOKE! Radulović poludeo od KOCKE I DROGE!

Politika -

Lider radikala poručio šefu Dosta je bilo da je klinički slučaj jer se posle devet meseci setio da tuži za navodnu krađu izbora 2016. godine. Vuku Jeremiću se nos proširio od šmrkanja, više nego Čedi Jovanoviću, to svi u gradu znaju, to je javna tajna, optužuje rivale predsednik SRS

Lider radikala Vojislav Šešelj najavljuje možda najprljaviju predsedničku kampanju do sada! On nije oćutao na optužbe lidera Dosta je bilo Saše Radulovića i njegovu najavu da će zbog navodne izborne krađe podneti krivičnu prijavu protiv vođe radikala, poručivši da „tako priča jer je poludeo od kocke i drogiranja“!Šešelj ništa blaži nije bio ni prema predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću, za koga je rekao da mu se oči cakle, i to od kokaina!Ukočen pogled- Radulović se sada, posle devet meseci, setio da priča da su izbori pokradeni i najavljuje neke prijave. On je lud! Dosta je bilo takvih! On je klinički lud, uništile su ga droga i kocka - ispalio je Šešelj.Na pitanje da li ima dokaze za takve ozbiljne optužbe, odgovora:- Šta će vam veći dokaz nego da ga gledate u Skupštini. Vidite kako mu je pogled uvek ukočen, skamenjen. Takav pogled imaju one osobe koje su narkomani. Nije jedini, evo i ovaj Jeremić, oči mu se cakle od kokaina, opasno sijaju. Nos mu se proširio od šmrkanja, više nego Čedi Jovanoviću. To, bre, ceo grad zna, a niko osim mene ne sme da kaže! Javna tajna. Pa kad ima para da se razbacuje. Vuk Jeremić je političar koji će gaziti preko leševa samo da se dokopa fotelje na Andrićevom vencu.Ne smeju na crtuIz optuženih tabora nisu bili spremni da izađu na crtu Šešelju, te su tako preko Kurira iz Radulovićeve stranke kratko poručili da nemaju komentar. Iz Jeremićevog tabora odgovorili su da je njihov šef otišao u Kragujevac, ali da će mu preneti poruku. Jovanović, koga je Šešelj takođe pomenuo, standardno nije odgovarao na pozive i poruke novinara Kurira.Analitičar Branko Radun kaže da uopšte nije iznenađen ovakvim napadima i da će u kampanji ovakvih prljavština biti sve više:- Šešelj je poznat po tome što prljavu kampanju vodi sam i direktno govori ovakve i slične stvari. Biće ovo oštra i prljava kampanja, jer je ovo svojevrsni referendum za vlast i protiv nje, pa će tenzije biti sve jače.

Vuk JeremićMOGU DA POBEDIM VUČIĆA U DRUGOM KRUGUVuk Jeremić izjavio je sinoć da će u drugi krug predsedničkih izbora zajedno s Vučićem, jer veruje da će premijer biti kandidat vlasti.- Mislim da on neće odoleti tome da prekrati put ka potpunoj personalizaciji vlasti i države, neće se odupreti tom izazovu... Nikolić je već bivši predsednik - rekao je Jeremić za N1 i dodao da je apsolutno siguran da ide u drugi krug i da se nikad ne bi kandidovao da ne misli da može da pobedi Vučića.Potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov odgovorio je Jeremiću da mu se program svodi na to da neskriveno mrzi Vučića.

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS OTKRIVA: Ražnatovići postaju srpski Kardašijani?!

„Ceci ponuđeno pola miliona evra za rijaliti!“

U današnjem magazinu Stars saznajte sve o potencijalnom rijalitiju u kome su glavni akteri Ceca, Anastasija i Veljko!

Jedna privatna produkcija ponudila je folk zvezdi da mesec dana prati svaki njen korak, kao i njenu decu, i to za neverovatan honorar!

Ekskluzivne vesti sa estrade saznajte iz Starsa, najtiražnijeg magazina o poznatima.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track