BRANKO LAZAREVIĆ ZA KURIR: Tukao sam se, ali ne sa Vukićem
Foto: Zorana Jevtić

Šamaranje u Vladi Srbije

BRANKO LAZAREVIĆ ZA KURIR: Tukao sam se, ali ne sa Vukićem

Politika -

Branko Lazarević, bivši otpravnik poslova Srbije u Atini tvrdi da nije bilo fizičkog obračuna u Vladi Srbije između njega i Vanje Vukića, sadašnjeg savetnika Ivice Dačića.

-Ja sam se potukao par puta u životu uglavnom bezazleni i u adolescentom periodu, više se tih detinjarija i ne sećam. Sada kao porodičan čovek, bilo kakve sukobe, ako ih i ponekad ima, rešavam razgovorom i u tučama bilo koje vrste ne učestvujem. Nisam nezaposlen, već sam pripadnik MUP-a u zvanju glavnog policijskog savetnika u statusu OSL - tvrdi Lazarević za Kurir.

Pojedni mediji objavili su objavili da je Vukuć pre izvesnog vremena u kabinetu potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića ošamario Lazarevića! A povod je navodno bio Lazarevićevo insistiranje da mu Dačić pomogne da pokrene pokrene Agenciju za fizičko obezbeđenje.

IVICA DAČIĆ: Nije bilo tuče, niti je Lazarević od mene tražio nešto protivzakonito

Na to je, prema pisanju medija, Vukić, braneći Dačića, ustao i ošamario Lazarevića.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

- Nikada nisam imao ambicije da vodim FTO agenciju, niti sam ikad tražio bilo šta nezakonito, a iskreno mislim i da mi moje bivše sekretarice ne mogu uzeti ništa za zlo. A nisam ni kandidat za predsednika, niti član bilo koje političke partije pa da mogu nekako da razumem neosnovane i lažne napade na mene. Mislim da je krajnje vreme da se političko potkusurivanje prestane voditi preko mojih leđa. Uostalom, moja biografija je javna i ja se nje ne stidim. Dostupna je i vrlo se lako iz nje može zaključiti da ja svoju i egzistenciju moje porodice nisam stvarao političkim putem niti političkim uticajem. Sticajem okolnosti u politiku sam ušao i duboko zažalio zbog takve odluke. Ali ona je bila moja i ja snosim posledice toga. Uglavnom nezaslužene, uzrokovane političkim igrama u kojima pojedinci ne prezaju da gaze preko leševa zarad ostvarivanja svojih političkih agendi - dodaje Lazarević.

S. Vojinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 20.02.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track