Dulić: Razgovori sa socijalistima se nastavljaju

Formiranje vlade

Dulić: Razgovori sa socijalistima se nastavljaju

Politika -
S obzirom na ozbiljnu socijalnu i ekonomsku situaciju, dogovara se šta je ono što mora da se preduzme i zajednički preuzme odgovornosti, a tek onda se razgovara o personalnim rešenjima

BEOGRAD - Funkcioner Demokratske stranke (DS) Oliver Dulić izjavio je danas da očekuje da će brzo doći do formiranja Vlade Srbije i ocenio da će ona raditi efikasnije i kvalitetnije.

Dulić je za Radioteleviziju Srbije rekao da veruje da će razgovori sa socijalistima biti vrlo brzo nastavljeni i istakao da se sad prvi put sastavljanja vlade prvo razgovara o programu i tome šta ona treba da uradi, pa onda o personalnim rešenjima.

"Ovo je možda prvi put o novijoj istoriji da se prvo razgovara o programu i šta vlada treba da uradi. S obzirom na ozbiljnu socijalnu i ekonomsku situaciju, dogovara se šta je ono što mora da se preduzme i zajednički preuzme odgovornosti, a tek onda se razgovara o personalnim rešenjima", kazao je Dulić.

On je dodao da je to jedan "civilizacijski iskorak u političkom delanju" i da će tako vrlo brzo doći do vlade koja će raditi efikasnije i kvalitetnije nego što je to bilo u prošlosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track