ŠEŠELJU, GLUPERDO, SARAĐUJEŠ SA UBICAMA ZEMUNCIMA: Tadić opleo po lideru radikala!
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić

RAT DO ISTREBLJENJA! Žestok okršaj bivšeg šefa države i radikala

ŠEŠELJU, GLUPERDO, SARAĐUJEŠ SA UBICAMA ZEMUNCIMA: Tadić opleo po lideru radikala!

Politika -

Lider radikala Vojislav Šešelj osuo je paljbu po šefu SDS da je „kriminalac i reketaš“, na šta mu je nekadašnji predsednik Srbije poručio da je okoreli šovinista i da njime treba da se bavi tužilaštvo...

Nakon što ga je lider SRS Vojislav Šešelj optužio da je „kriminalac i reketaš“, te da ga premijer Aleksandar Vučić ima u fioci, predsednik SDS Boris Tadić uzvratio mu je žestoko! Bivši šef države optužio je Šešelja da je blizak prijatelj ubica iz „zemunskog klana“, ali i obična politička gluperda i okoreli šovinista!Naime, Šešelj je u jučerašnjem intervjuu za Kurir prvi optužio Tadića da je „kriminalac i reketaš“, kao i da „za njega Vučić sve ima u fioci“. Bivši šef države mu nije ostao dužan, već mu je sasuo da krši zakon i služi se lažima i obmanama.Ko je u čijoj fioci?- Ovakvim pokušajem kriminalizacije svog političkog protivnika, Šešelj je u stvari kriminalizovao sam sebe jer, kada bi to bilo istina, onda bi ova izjava bila priznanje samog Šešelja da krši zakon. Ako ima saznanje o kršenju zakona i to ne prijavljuje nadležnim organima, već „drži u fioci“, onda i on krši zakon. U tim „fiokama“, naravno, nema ništa sem laži i obmana, ali je i iznošenjem neistine na ovakav način Šešelj priznao svoju spremnost da krši zakon i da se služi „fiokama“ i da još to smatra do te mere legalnim i legitimnim načinom političke borbe da se ne libi ni da se tom svojom osobinom ovako javno hvali u medijima - kaže Tadić.Tadić dalje uzvraća još većim optužbama.- Šešelj stalno i neukusno ističe svoju inteligenciju, a i ovom izjavom je pokazao da je obična politička gluperda, a ne samo okoreli šovinista i blizak prijatelj ubica iz „zemunskog klana“. I ovakvu izjavu bi trebalo da komentariše tužilac, a ne ja - zaključio je on.Sem Tadića, Šešelj je u pomenutom intervjuu kritikovao i ministarku saobraćaja i članicu Predsedništva SNS Zoranu Mihajlović, i to da je „strani špijun“, na šta ga je ona poslala u penziju i da igra šah na Kalemegdanu.Šlihta se Vučiću- Zbog straha od rezultata izbora Šešelj se otvoreno udvara zajedničkom kandidatu naše koalicije Aleksandru Vučiću ne bi li možda tako dobio koji glas. Ali neće uspeti, jer građani jako dobro znaju da je Vučić garant stabilnosti Srbije i regiona, dok je Šešelj garant novih ratova, pogibija, sukoba, nemaštine, goriva u plastičnim flašama. Zato će i ovi izbori pokazati da je Šešelju vreme da se ozbiljno posveti igranju šaha na Kalemegdanu i u ostalim beogradskim parkovima. Tu će možda moći da ostvari i neku pobedu nad kolegama penzionerima, kad već u politici nije umeo da pobedi - prognozira Mihajlovićeva.Začuđujuće, složila se s njim o jednom čoveku:- Iako neverovatno zvuči, postoji jedna stvar s kojom se slažem sa Šešeljem, a to je njegov opis mog kolege Nikole Selakovića, sa kojim je, kako kaže, jednom razgovarao. Selaković jeste, kako Šešelj kaže, vrlo pristojan i obrazovan čovek, a dodala bih da je Selaković dobar čovek koji svojim radom i zalaganjem želi da pomogne da Srbija bude što bolje mesto za život svih naših građana.

Stara mušterijaŠEŠELJ: ZORANA, GLUPAČO, IDI HRANI SVINJE!Šešelj je na to što ga je Mihajlovićeva poslala u penziju uzvratio funkcionerki SNS time da, umesto politike, ipak treba da se drži kuhinje.- Zorana je tolika glupača da misli da Vučić deli glasove. Zorana je špijunčina davnih struktura čije vreme prolazi, kao što su Kirbi i Skat, to bi trebalo da shvati! Nek uzme kutlaču u ruke, pa šta ispadne. Ako ne bude za ljudsku ishranu, možda će svinje hteti - poručuje Šešelj.

Bez komentaraJANKOVIĆ I JEREMIĆ ĆUTELider SRS je u intervjuu za Kurir ocenio da bi Jeremić kao predsednik bio „kao fikus“, kao i da su on i Janković „ludaci koji su pali s neba i kandiduju se za predsednika“. Ni Janković ni Jeremić nisu hteli to da komentarišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track