NOVOPEČENI MLADENCI ČEKAJU BEBU: Nikola Selaković postaje TATA
Foto: Marina Lopičić

Stiže prinova

NOVOPEČENI MLADENCI ČEKAJU BEBU: Nikola Selaković postaje TATA

Politika -

Novopečeni mladenci Nikola i Milica Selaković za oko tri meseca očekuju prinovu, saznaje se iz dobro obaveštenih izvora bliskih SNS.

Nekadašnji ministar pravde i visoki funkcioner naprednjaka Nikola Selaković i njegova supruga Milica imaju mnogo razloga za slavlje, naime, njihova porodica uskoro će biti bogatija za još jednog člana.

(KURIR TV) SVEČANO ISPRED HRAMA SVETOG SAVE: Oženio se bivši ministar Nikola Selaković!

(KURIR TV) CECA ZA KURIR: Kod Selakovića sam došla kao prijateljica

- Milica je u drugom stanju, a Nikola je presrećan zbog toga. Nakon velike ljubavi i skladne veze koja je pre nekoliko nedelja krunisana brakom, beba je pravi dar od boga - navodi dobro obavešteni izvor i dodaje da bračni par Selaković jedva čeka da na svet stigne njihov prvenac.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

- Nikola mnogo voli decu. On se radovao svakoj bebi u svojoj porodici. Kada je bio ministar pravde postao je i deda, jer je njegov bratanac dobio ćerku, jedva je čekao da devojčica malo odraste da može da se igra s njom. Tada je od sreće častio sve zaposlene u ministarstvu - objašnjava izvor i dodaje da su i porodice Selaković i Stojanović sa oduševljenjem reagovale na srećnu vest.

Nikola Selaković se krajem februara venčao sa izabranicom njegovog srca Milicom Stojanović, a mladenci su se na venčanju pojavili u narodnim nošnjama.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track