BELOG ZNATE, A KO JE KAPETAN VUČ@IĆ? I ON ŽELI KANDIDATURU: Policajac koji obožava seriju Bela lađa!
Foto: Facebook Printscreen

Potpise predao, čeka odluku RIK

BELOG ZNATE, A KO JE KAPETAN VUČ@IĆ? I ON ŽELI KANDIDATURU: Policajac koji obožava seriju Bela lađa!

Politika -

Predrag Vučetić, diplomirani oficir policije, pravnik i zamenik komandira policijske stanice u Trsteniku, poslednji je pretendent na predsedničku kandidaturu uoči predstojećih izbora 2. aprila.

On je predstavnik Grupe građana Bela lađa i, ukoliko mu kandidatura bude potvrđena, biće 12. kandidat u trci za novog predsednika Srbije. Vučetić je bio i član mirovne misije Ujedinjenih nacija na Haitiju u kojoj je dobio medalju UN za zasluge.

RIK POTVRDIO 11 KANDIDATURA: Evo ko je zvanično u trci za predsednika!

(KURIR TV) PRELETAČEVIĆ SE VINUO MEĐU FAVORITE: Evo kolika je KVOTA na BELOG u KLADIONICAMA

Grupa građana ''Bela lađa - kapetan Vuč@ić'' predstavlja prirodan nagon zdravog razuma da prkosi državnom deformitetu, amputiranosti njenih institucija i tragikomičnoj političkoj (ne)inteligenciji koja urušava osnovne vrednosti jednog društva.

Svi kažu da je 12 kandidata mnogo, a zaboravljaju da smo ih imali i izbore sa TRIPUT VIŠE NJIH

Na Fejsbuk stranici Grupe građana Bela lađa piše da je odluka o osnivanju grupe građana ''Bela lađa - kapetan Vuč@ić'', doneta u jeku predstojećih izbora za predsednika Republike Srbije 2017, kao i da svoje uporište nalazi u veštački stvorenom osećaju biračkog tela o nepostojanju kandidata, dovoljno smelog i umešnog u preuzimanju državnog kormila, i njihovom mirenju sa nametnutim trpljenjem i politikom lažnih obećanja.

"Okružena morem nedostojnih političara, grupa građana ''Bela lađa - kapetan Vuč@ić'' prepoznala je tu smelost i umešnost u liku i delu Predraga Vučetića, diplomiranog pravnika i diplomiranog oficira policije, posvećenog borbi za puno poštovanje ljudskih prava i stvaranje efikasnog državnog aparata koji će biti u službi građana. ''Služiti i štititi'' kao osnovno načelo kojim se grupa građana ''Bela lađa - kapetan Vuč@ić'' i njen kandidat za predsednika Republike Srbije, Predrag Vučetić, rukovode u svom nezavisnom i od spoljnjih uticaja oslobođenom delovanju, ima za krajnji cilj stvaranje boljeg danas", opisali su sebe pobornici GG Bela lađa.

Vučetić je 1996. upisao policijsku školu u Sremskoj Kamenici i od tada služi građanima. U međuvremenu je želeo i da se upiše na Diplomatsku akademiju ali, kako je sam potvrdio u jednom intervjuu, odbijen da bi bilo mesta za starlete i decu političara.

Osim imena GG na čijem je čelu, Vučetić je za eventualnu predsedničku kampanju spremio i posebnu uniformu, ali i poigravanje sa svojim i prezimenom predsedničkog kandidata kojem se pripisuju najveće šanse za pobedu na izborima - Aleksandrom Vučićem.

Naime, kapetan Bele lađe je smislio da svoje prezime Vučetić piše na poseban način i da se predstavlja kao kapetan Vuč@ić", a tako što se simbol @ u engleskom izgovara kao "et".

(EPK/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track