Najnovije vesti

OPŠTE LUDILO: I Ružić se šlihta Preletačeviću!
Foto: Stefan Jokić

Zaokret na internetu

OPŠTE LUDILO: I Ružić se šlihta Preletačeviću!

Politika

Veliki broj političara se sve žešće utrkuje da se umili Ljubišinim glasačima, o kojima ni istraživanja javnog mnjenja ne znaju ništa

Otkako je objavio da će se kandidovati za šefa države, Ljubiši Preletačeviću Belom stiže sve više političke podrške i iz štabova protivkandidata. U red za naklonost njegovih simpatizera i potencijalnih glasača stao je čak i potpredsednik SPS Branko Ružić.

Ružić je sve zasluge za prolaz kandidature Belog u Republičkoj izbornoj komisiji prisvojio za svoju partiju.
- Neki žele da sumnjaju u regularnost?! Zato postoji SPS, legitimitet i legalitet - tvitovao je Ružić i naznačio da je pravdu za Preletačevića izvojevao socijalista Miljkan Karličić, inače njihov predstavnik u RIK.

Za popularnost ovog predsedničkog kandidata zakačio se i lider DS Dragan Šutanovac.
- Dva dana bivši radikal i bivši Vučićev ministar ubeđuju javnost da kandidaturu Belog osporava član RIK iz DS i šta sad?! Neko izvinjenje? - napisao je Šutanovac na Tviteru.

Inače, veliki broj političara se sve žešće utrkuje da se umili Ljubišinim glasačima, o kojima ni istraživanja javnog mnjenja ne znaju ništa, dok njegovi politički protivnici drastično koriguju svoje stavove i staju na njegovu stranu posle dramatične sednice RIK.

I. K.
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...