JOVIČIĆ I ANTIĆ: Penzioneri podržavaju Vučića
Foto: Marina Lopičić I Stefan Jokić

Predsednički izbori 2. aprila

JOVIČIĆ I ANTIĆ: Penzioneri podržavaju Vučića

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić i predsednik Gradskog odbora SPS Aleksandar Antić, razgovarali su danas sa penzionerima u Ovči na Paliluli gde su poručili da je glas za Aleksandra Vučića za predsednika Srbije glas za stabilne, redovne i veće penzije.

Oni su zahvalili penzionerima zato što su, kako su podvukli, upravo oni podneli najveći teret reformi.Jovičić je istakao da je glas za Vučića glas za stabilne, redovne i što je najbitnije, za sve veće penzije u godinama koje dolaze.

"Nemojte verovati onima koji pokušavaju da nas obmanjuju jer nam danas nude čuda, a dok su obitavali na vlasti, zadužili su našu zemlju, doveli je do bankrota, naglasio je Jovičić dodajući da je Srbija danas ekonomski stabilna zemlja.

Antić je rekao da očekuje da ce na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić dobiti najširu podršku najstarijih sugrađana, jer oni znaju koliko su mir, stabilnost i ekonomski razvoj značajni za Srbiju."Da bi Srbija bila jaka, neophodan nam je jak predsednik, Aleksandar Vučić, da nastavimo putem ekononmskog napretka još brže, jače i bolje", zaključio je Antić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track