SNS: Janković direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera!
Foto: Nebojša Mandić

Naprednjaci optužili bivšeg zaštitnika građana

SNS: Janković direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera!

Politika -

Srpska napredna stranka saopštila je da je danas svim građanima jasno da je Saša Janković sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića.

Kako se navodi u saopštenju, Janković je to činio sa jednim jedinim ciljem - da on sedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu određenih službi, "koje su sve samo ne srpske".

"Saša Janković, koji se prepodne šeta sa separatistom Odžićem, svojim bliskim saradnikom koji se zalaže za nezavisnu Vojvodinu, a Republiku Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, nastavio je poslepodne šetnju po Beogradu šireći svoje laži, lične frustracije i bes, jer njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu - koliko god se trudili, nikako ne uspevaju da prevare građane i izazovu haos i nemire u Srbiji", ističe SNS.

U saopštenju se ukazuje da Janković, "bivši lažni zaštitnik građana, lažni legalista", čiji najbliži saradnici žele Vučiću metak u čelo, a građane koji podržavaju Vučića žele da obese na bandere, ni danas nije odgovorio na pitanje kada će porodica Gojković saznati kako je ubijen Predrag Gojković i odakle barutne čestice na njegovim rukama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saša Janković: Na ovim izborima rešićemo Savamalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track