PREDSEDNIČKI KANDIDAT STAMATOVIĆ: Vlast ne misli na seljaka
Foto: Beta/Milan Obradović

Predsednički izbori 2. aprila

PREDSEDNIČKI KANDIDAT STAMATOVIĆ: Vlast ne misli na seljaka

Politika -

ČENEJ - Kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da aktuelna vlast ne misli na seljaka i ne pomaže razvoj poljoprivrede, već, naprotiv, namerava da potpuno uništi individualne poljoprivrednike.

Vlast "zarad tuđeg interesa" ima nameru da primeni sporazum sa EU po kome će stranci od 1. septembra moći da pokupuju "svu najbolju srpsku zemlju", tvrdi Stamatović.Prema njegovom mišljenju, "iste muke muče i vojvođanskog i šumadijskog seljaka", budući da vlada Srbije želi da zatre sve male poljoprivredne proizvođače, jer očigledno ima interes da protežira samo "velike strane sisteme i misteriozne tajkune".

Ističući da pravi domaćini nikada ne otuđuju svoje oranice, koje im donose prinose i obezbeđuju osnovne uslove za život, Stamatović je obećao svim seljacima i farmerima da će im vratiti dostojanstvo i da će pokrenuti domaću proizvodnju.

- Jedino tako možemo državu izvući iz ove ekonomske krize, kako mladi ne bi napuštali svoja sela i odlazili iz zemlje", rekao je Stamatović u razgovoru sa čenejskim paorima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

“Da se ne lažemo” sa predsedničkim kandidatom Boško Obradović: Nikolić je bio Vučićev sluga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track