ČEPURIN KOD VUČIĆA: Od birača dobio mandat da nastavi svoju politiku
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Susret u Nemanjinoj 11

ČEPURIN KOD VUČIĆA: Od birača dobio mandat da nastavi svoju politiku

Politika -

BEOGRAD - Ruski ambasador Aleksandar Čepurin izjavio je danas da je pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima znak da su birači u Srbiji pozitivno ocenili politiku premijera i dali mu mandat da tu politiku nastavi, kako bi zemlji osigurao mir, bezbednost i ekonomski napredak.

Čepurin je, na sastanku sa Vučićem, istakao da će Rusija nastaviti da razvija sveukupne odnose sa Srbijom u obostranom interesu, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Premijer Vučić je potvrdio učešće delegacije Srbije na Sanktpeterburškom forumu u junu ove godine na najvišem nivou, navodeći da će to biti prilika da se produbi vojno-tehnička, industrijska, poljoprivredna i naučna saradnja dveju zemalja.

Povodom terorističkog napada u Sankt Peterburgu, premijer Vučić je ambasadoru Čepurinu, državnom rukovodstvu i narodu Ruske Federacije još jednom izrazio najdublje saučešće, sa uverenjem da će ruska država znati da se izbori sa bezbednosnim izazovima.Čepurin je, uz lične čestitke za pobedu na predsedničkim izborima, premijeru uručio i pisma sa čestitkama predsednika i premijera Ruske Federacije Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 05.04.2017: Da li će sutra biti doneta odluka o izručenju Haradinaja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track