SMRT NIKOLIĆEVOG SAVETNIKA: Skakali preko terase da dođu do Mikića
Foto: Stefan Jokić

Danas sahrana

SMRT NIKOLIĆEVOG SAVETNIKA: Skakali preko terase da dođu do Mikića

Politika -

Pozvonili su na vrata do Mikićevih i preko komšijine terase ušli u Mikićev stan, gde su ga zatekli mrtvog na podu, kaže izvor našeg lista

Predrag Mikić, biznismen i savetnik predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića, preminuo je od masovnih srčanih udara, pokazala je obdukcija.Kako saznaje Kurir, Mikić se ujutru čuo s pripadnicima svog obezbeđenja i dogovorili su se u koliko sati da dođu po njega. Međutim, dodaje naš izvor, kada su telohranitelji pokucali na vrata, Mikić im nije otvarao.

- Pozvali su ga na mobilni telefon i čuli da zvoni u stanu, ali im i dalje niko nije otvarao vrata. Pomislili su da se nešto desilo. Pozvonili su na vrata do Mikićevih i preko komšijine terase ušli u Mikićev stan, gde su ga zatekli mrtvog na podu - kaže izvor našeg lista.

Pripadnici obezbeđenja su odmah pozvali Hitnu pomoć, a dok su lekari stigli, i sami su pokušavali reanimaciju.Tomislav Nikolić je, otkako je čuo tu vest, u potpunom šoku.- Nikolić je sve to jako teško podneo. Mikić je imao oko 50 godina, bio je mlad čovek - kaže naš izvor i dodaje da će sahrana biti obavljena danas u Kraljevu.

ŠOKANTNO! IZNENADNA SMRT: Tomin savetnik nađen mrtav u svom stanu!

E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track