ISPRAĆEN SAVETNIK: Tomislav Nikolić sahranio najboljeg prijatelja
Foto: InfoKVpress, Stefan Jokić

Poslednji pozdrav

ISPRAĆEN SAVETNIK: Tomislav Nikolić sahranio najboljeg prijatelja

Politika -

Od Predraga Mikića na Starom groblju u Kraljevu se oprostili porodica, veliki broj prijatelja, kolega, kineski ambasador, poslovni partneri...

Predrag Mikić, savetnik za privredu predsednika Srbije Tomislava Nikolića, sahranjen je juče na Starom groblju u Kraljevu. Nikolić, u prisustvu supruge Dragice i sina Radomira, nije krio tugu za dugogodišnjim prijateljem i saradnikom u Predsedništvu Srbije.

- Teško mi je, izgubio sam najboljeg prijatelja - rekao je kratko za Kurir Nikolić.

Očajni... Porodica Predraga Mikića
Očajni... Porodica Predraga Mikića

Opelo je služio vladika žički Justin. On je rekao da je Mikić bio crkveni ktitor i da je često novčanim prilozima pomagao crkvu i da su mu zbog toga vrata nebeskog raja otvorena.

Od Mikića se oprostio veliki broj rođaka, prijatelja, poslovnih partnera, kao i kineski ambasador Li Mančang, jer je Mikić godinama unazad sa svojom firmom „Trgomen“ iz Kraljeva poslovao s Kinom. Sahrani su prisustvovale i kolege iz Predsedništva, među kojima i generalni sekretar predsednika Nedeljko Tenjović, zatim šef kabineta predsednika Miroslav Latinović...

Nedeljko Tenjović
Nedeljko Tenjović

Predrag Mikić (54) preminuo je u noći između ponedeljka i utorka u svom stanu u Beogradu od masovnih srčanih udara, kako je pokazala obdukcija. Pronašlo ga je obezbeđenje, pozvalo Hitnu pomoć, pokušana je reanimacija, ali bezuspešno. Mikić je bio član SNS.

ŠOKANTNO! IZNENADNA SMRT: Tomin savetnik nađen mrtav u svom stanu!

B. B.

Foto: infoKVpress

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track