TIP-TOP POSLANICE: Parlament ko modna pista!
Foto: Marina Lopičić

Ima se

TIP-TOP POSLANICE: Parlament ko modna pista!

Politika -

Narodne tribune očigledno samo plaćamo da se pljuju i psuju, ali i šetaju brendirane tašne i cipele

Iako u očima naroda ne rade ništa osim što se svađaju i vređaju, to većini poslanica u Narodnoj skupštini izgleda ni najmanje ne smeta, pa na zasedanja dolaze kao da su upravo sišle s modne piste.

Osim što imaju jasno izgrađen stil oblačenja, jedno im je zajedničko - narodne poslanice vole da u Skupštinu dođu sređene tip-top. I pored raznoraznih modnih aksesoara koji na njima šljašte na sve strane, za oko su nam, ipak, zapale tašne, i to one skupe i brendirane.

Poslanice SNS prošetale su uglavnom klasične modele modne kuće „Barberi“, „Majkl Kors“, „Liju Džo“, „Ges“, kao i tašne jedne poznate domaće modne kuće.

Jedan od poslanika iz muških redova rekao je za Kurir da njegove koleginice često skrivaju koje su im marke stvari.- Naše koleginice su uvek doterane, ali postoje i one koje, kada vide novinare u holu, okreću tašne kako se ne bi videlo kojeg su brenda. Ali sve one su doterane i sređene, svaka na svoj način - rekao je naš sagovornik.

Iako je proleće već davno stiglo, opšti je utisak da su se za haljine i suknje tek poneke poslanice opredelile, dok su druge i dalje ostale verne pantalonama, među kojima i članica DS Maja Videnović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track