Najnovije vesti

TADIĆ O PROTESTU PROTIV DIKTATURE: Demonstranti da se povežu sa političkim strankama!
Foto: Fonet

Neophodni novi lideri i sveže ideje, ocenjuje lider SDS

TADIĆ O PROTESTU PROTIV DIKTATURE: Demonstranti da se povežu sa političkim strankama!

Politika

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ocenio je danas da bi učesnici protesta Protiv diktature, koji su počeli pre mesec dana, trebalo da prihvate ulogu političkih stranaka i povežu se s njima.

"Ako ne žele da se povežu s liderima stranaka, iz svojih razloga koje ne treba ni objašnjavati, treba da se povežu sa svojim sagovornicima iz omladinskih struktura političkih straka iz odredjenih resora koji imaju šta da kažu o pitanjima protesta, između ostalog i sa ljudima koji će u budućnosti biti lideri političkih stranaka", rekao je lider SDS.

 

Foto: Damir Dervišagić

 

On je ocenio da je bez političkih stranaka nemoguće demokratski urediti društvo i da je to jednako stavu da je kuću moguće sazidati bez cigle.

 

"Potrebno je reformisati političke stranke, dovesti nove lidere i sveže ideje. To je jedini način da protest ima neki smisao i efekat, u suprotnom vlast će smrviti i ovaj protest, kao što mrvi i političke stranke koje imaju mnogo manju snagu nego što su je imale u prošlosti", kazao je Tadić.

 

PROTESTANTI I DANAS ISPRED SKUPŠTINE: Uranak uz ćevape od kartona

 

Tadić je ocenio da je protest Protiv ditature odraz stanja u društvu i dodao da mu je žao zbog toga što oni nisu organizovani pre predsedničkih izbora, jer bi se glasanje tada odvijalo u drugačijoj atmosferi.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

Protestanti pustaju "Bolji Zivot" ispred RTS

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...